ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 aha no i ta piękną 3D murawa LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dziwne, jak w każdym demie tak i w tym jest wzmianka o zakazu sprzedaży, chyba, że chłopaki załatwią sobie jakieś pozwolenie dokładnie to wcześniej zauważyłem, fifa wygląda jak podrasowana 2005, a przecież miała być taka wielka graficzna rewolucja... :-| 1625513[/snapback] <joke mode> Moze macie takie sprzeciory, ze wam wszystko na low ustawilo. :lol: </joke mode> Nie obrazajcie fify, bo zaraz PiPola zawolam i wam da... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 <joke mode> Moze macie takie sprzeciory, ze wam wszystko na low ustawilo. :lol: </joke mode> Nie obrazajcie fify, bo zaraz PiPola zawolam i wam da... B) 1625552[/snapback] myślisz, że x800xl może sobie nie poradzić z tym crapem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 zobacz na mój skrin z murawy :=) chyba voodoo potrafiło taka grafikę wygenerować jak dobrze pamiętam, może bez tylu trójkątów ale nie jestem teraz w stanie powiedzieć. Wygląda to jak Turok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Celowe jest uzycie przezemnie <joke mode>. ;] Gierka wymagan nie ma, na procku def. (1,6ghz + 9550 def. 25/400) chodzi normalnie. ;] Co do grafy to rzeczywiscie jakies to wszystko nieostre... no, ale jak bedzie full to dla zasady sobie pogram, jeszcze mnie nie udrzuca od monitora. ;] Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) no ale wszystkie demka byly zawsze okrojone :) boshe czemu oni nie zrobia czegos na miare fify 98rtwc Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Pograłem troszke :) rozegrałem ponad 10 meczyków , strzeliłem pare fajniutkich brameczek, nawet z wolnego :)), i musze powiedzieć, że może i jest podobna do fify 2005 to i tak sie "różni", jest szybsza, zawodnicy nie biegają już jak kukły, są bardziej energiczni, można rzecz bardziej żywsi" i powiem szczerze że MNIE SIE PODOBA...... czekam jeszcze na patcha który pewnie wyjdzie lada dzien, żeby zmienic rozdziałke, itd. Czekam na premiere 30 wrzesnia, aby móc zagrac LP. i w końcu ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział w LM :D ...czekam na FULL !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ...zawodnicy nie biegają już jak kukły...:mellow:...iii...czekaj czekaj w co Ty grasz ??... Pograłem trochę i stwierdzam że crap jakich mało...i to ma walczyć z PES5 ??...na starcie przegrywa z 3...:| Uninstall... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 MEGA LOL 2 Strzeliłem bramke kuriozum !!! Niestety nie mam filmiku ale to jest PRZEGINKA !!! Strzeliłem gola i nic w tym nie byłoby dziwnego ale... GOLA NIE BYŁO !!! Piłka przeszła 2 metry od bramki. Na wszystkich powtórkach to było widać. A sędzia stwierdził , ze gol. BUG NA BUGU Katastrofa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 MEGA LOL 2 Strzeliłem bramke kuriozum !!! Niestety nie mam filmiku ale to jest PRZEGINKA !!! Strzeliłem gola i nic w tym nie byłoby dziwnego ale... GOLA NIE BYŁO !!! Piłka przeszła 2 metry od bramki. Na wszystkich powtórkach to było widać. A sędzia stwierdził , ze gol. BUG NA BUGU Katastrofa !!! 1625775[/snapback] zostawmy te bugi w spokoju, rzeczywiście jest to demo i w wersji full błędy mogą być poprawione co nie zmienia faktu, że na zmiane całego gameplayu to tak z 4 lata trzeba będzie poczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 CHŁOPAKI TO W CO WY GRACIE ?? może to demo pes 5 ? :lol2: grałem ponad 10 spotkań i wszytsko chodzi fajnie bez żadnych błędów, poprostu 3ba wiecej pograć ... A co do kukieł -> to Raven 88 to jest moje zdanie, dla mnie nowa F06 jest lepsza, szybsza, może nawet większa ((chodzi o boisko itd)). niz fifa 05, CZEKAMY NA FULLA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ogólnie nie zła wreszcie w rzutach rożnych jest strzałka tj. kiedyś bo w poprzednich to była zawsze loteria któremu poda, jest pare szczegółów dodanych i wiecej kartek sędzia daje niż w 2005, troche grafika trawy z góry mogłaby być lepsza ale to demo napewno sie poprawi jak bedzie wieksza rozdzielczość i opcje grafiki na full (trzeba być optymistą :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dokładnie to wcześniej zauważyłem, fifa wygląda jak podrasowana 2005, a przecież miała być taka wielka graficzna rewolucja... :-| 1625513[/snapback] myśle że "graficzna rewolucja" będzie dostępna tylko dla x360 oraz ps3 powodem nie będzie moc konsol, gdyż z tym PC by sobie poradził ale chwyt "next gen" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Kudos to EA for hiring Jean-Claude Van Damme as the producer!!! lol na soccergaming piszą że on producentem jest nowej fifki :o Pograłem trochę dłużej i powiem, że nawet przyjemnie się gra tylko żeby te animacje tak nie rwały i przechodzenie z jednej w drugą było płynniejsze :/. Na 100% WE9/PES5 ma(będzie miało) gameplay lepszy, ale fifa z tą całą otoczką licencji( przyśpiewki genialne ) i nowym gameplayem będzie grywalna, chociaż poczekam z tym stwierdzeniem aż dłużej pogram :P. Skopiowali praktycznie cały gameplay z pesów :P oprócz stałych fragmentów gry. No i gra jest za szybka. Aha i jest trochę rzeczy, które wydają mi się lepiej zrobione od pes'a przynajmniej tego z numerkiem 4 bo nie wiem jak najnowszy. Min. chodzi mi o walkę bark w bark, strzelanie/podawanie głową zwłaszcza przy wybijaniu z pola karnego i wyczyny bramkarzy zdecydowanie lepsze. Chociaż w we9 ludzie wypowiadali się o bramkarzach w superlatywach, więc trzeba poczekać, ale porównywałem z pes4. Starałem się obiektywnie wypowiedzieć :P po trochę dłuższym graniu. pozdro. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Aha i jest trochę rzeczy, które wydają mi się lepiej zrobione od pes'a przynajmniej tego z numerkiem 4 bo nie wiem jak najnowszy. Min. chodzi mi o walkę bark w bark, strzelanie/podawanie głową zwłaszcza przy wybijaniu z pola karnego i wyczyny bramkarzy zdecydowanie lepsze. Chociaż w we9 ludzie wypowiadali się o bramkarzach w superlatywach, więc trzeba poczekać, ale porównywałem z pes4. 1625940[/snapback] bark w bark w we9 zostało całkowicie zmienione, w tej chwili wygląda i działa to świetnie bramkarze są poprawieni w stosunku do we8 ale bez rewolucji http://rapidshare.de/files/4573277/fifa2006zlalinia.avi.html aha :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomasPL Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie moge odpalic demka ... wywala mi error pt. "Fifa 06 requires hardware graphiscs acceleration" Moj sprzet : A3200+ 1024mb ram GF6800 128mb stery 77.77 Help :) Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez TomasPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hehe ładnie :=) no bugów jest mnóstwo, ale przyjmijmy, że to demo i w finalnej wersji takich rzeczy nie będzie :P i to rwanie gry też. Naprawdę bramki nie padają tak schematyczne jak we wcześniejszych odsłonach, ogólnie wyszła im ta kopia gameplayu z pes'a. Jakby jeszcze zrobili taki sam system rzutów rożnych/wolnych ... Mówię nie wiem jak będzie po dłuższym graniu :=) co najmniej takim jak w pes. Narazie jest dobrze a nawet lepiej. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ta gra to jeden wielki MEGA LOL! wiecej nie bede pisal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Można zmienić rozdziałke demka - http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) grafika nei zachwyca jak i calosc, juz sie do tego przyzwyczailem, przynajmniej chodzi ladnie 800x600 :/ AAx4 Anizo x8 50-70fps zaraz obczaje patcha do 1024x768 :D Edytowane 1 Września 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 W teorii ten patch ma włączać 1024x768x32 i High detale. W praktyce NIE MA żadnej różnicy w grafice w stosunku do 800x600x16 prócz wyższej rozdziałki. Gra nadal wygląda słabo i chodzi również słabo ;/ Co z tego że mam 150fps jak obraz szarpie niemiłosiernie i wygląda tak jakbym miał 15 fps Gdzie ta trawa 3D ? Bida Panie straszna. A te siatki ... TRAGEDIA ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Gdzie ta trawa 3D ? 1626411[/snapback] EA zrezygnowała z trawy 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 HEEEEE A mnie po wrzucenieu patcha, giera wogoel odmawia posluszenstwa, wychodzi do windy --> :mur: a co do trawy nowej 3d to mysle ze bedzie ...w full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 po wrzuceniu patcha 1024x768x32 HIGH u mnie gra wyglada sporo lepiej, tzn podczas gry gdy biegne zawodnikiem bo przy zblizeniu tekstury zawodnikow sa kiepskie :P ogolnie trawa wyglada sporo lepiej , jak i calosc, do tego z AAx4 i anizo x 4 chodzi plynnitko bez przycinki na poziomie 50-70fpsow do tego nie mam zastrzezen, szkoda ze trawa jest 2D :? a przy powtorkach na zblizeniu tekstury zawodnikow sa tak kiepskie i te ich detale :? ktorych nie ma, w fifie 2005 byli lepsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) jak ten patch pobrać bo mi wyskakuje komunikat: "Prawdopodobnie chcesz sciagnac plik bezposrednio, prosze wejsc na strone serwisu fifaserwis i tam kliknac w odpowiedni link" napewno w full wersji bedzie mozna ustawic grafike a w demie jest chyba na low dlatego textury nie są takie dokładne Edytowane 1 Września 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byru27 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Patch pobierz z fifaserwis.com . Podmienia sie tylko plik config. do katalogu z grą. Patch zmienia rozdzielczość ale grafika dalej syfna nie taka jak na screenach no chyba znowu olali pecetowców jak zwykle i skupiaja sie na wersji dla nowego Xboxa. Ciekawe czy na Xboxie 360 bedzie też tak to kiepsko wygladać. Ogólnie nic ciekawego ta fifa a te ruchy piłkarzy zwody smiechu warte . Niestety znowu sie zawiodłem na elektronikach mogli sie lepiej postarać. PES Rulez . :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) no wchodze i nie idzie ciagle pobrać ://// może ktoś mi dać działający link od razu do pliku Edytowane 1 Września 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Sprawdzałem grę na 2gim kompie z Radeonem 9550 i Athlonem 1700XP I działa o niebo lepiej. Nie ma szarpania obrazu przy scrolowaniu, no może minimalne. Na Sempronie 64 2,7 GHz + GF 6800 obraz szarpie strasznie :( Trochę lepiej jest paradoksalnie jak wyłącze synchronizację ale i tak nie tak dobrze jak na Radku 9550. Dziwne bo F 2005 chodziła bez żadnych szarpań na tym konfigu. Czy u was tez siatki wyglądają jakby je pająk utkał ? To jest żenada :( Gra wygląda gorzej niz F2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Sciagnalem to demko zainstalowalem uruchomilem ale mam problem w menu jak chce wybrac druzyne to sie nie da wszystko przestawia sie samo, druzyny same sie zmieniaja jak wciskam na advanced lub kick-off to te opcje nie dzialaja poradzicie mi cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Moze jest optymalizowane pod ati i dlatego wam rzuca na nv. ;] Co do siatki to jest wreszcie normalna a nie kartonowa jak bylo dotychczas. Szczelilem juz kilka ladnych goli, o wiele innych niz w poprzednich fifach. Rozwiazanie jakie zastosowano w rzutach wolnych nie bardzo mi sie podoba (to samo co w pes), wolalem juz stary dobry celownik i 'wyczucie momentu'. ;] Czekam jeszcze na time kill patch, albo cokolwiek co przedluzy rozgrywke. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...