mastertab Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 :huh: nie pytam się o wersję polską, tylko angielską (jest tam 5 języków, i czy jest wśród nich też polski) :wink: 1677761[/snapback] Nie ma, język polski jest tylko i wyłącznie w wersji rozprowadzanej na terytorium Polski ta wersja 5 językowa nie zawiera języka polskiego ani menu ani komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) wg mnie gierka jest naprawde fajna. Bije PES'a n agłowę. Bardzo dobrze dopracowane ruchy zawodnikow. Grafika tez ladna. ...no coż nie każdego stać na 6600GT i wyglada na to ze EA sie z tym liczy i chwala im za to. Edytowane 1 Października 2005 przez Sandman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ...i oczywiśćie jest wreszcie POLSKA ORANGE EKSTRAKLASA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzcxz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zagrałem jeden mecz i odinstalowałem. Grafika graczy poprostu jest tragiczna, jedynie stadiony wyglądają ok !!! Gameplay także nie dorasta do pięt temu z demka Pes 5. Jedynie co fajne to polski komentarz, ale pewnie i on po kilku meczach się znudzi... Naprawde nie mam zielonego pojęcia co poza licencjami i polską oprawą gry może się komus w fifie podobać... Ogólna ocena 4/10. Pozostało odpalić demko Pes5 i czekac na pełną wersję <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No to straszna lipa bo mam wersje angielska. Moze bedzie jakas modyfikacj... ehh... i trzeba sie bylo spieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slowak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 HAAAAA MAM FIFE 2006!!! KTO CHCE?! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Zagrałem jeden mecz i odinstalowałem. Grafika graczy poprostu jest tragiczna, jedynie stadiony wyglądają ok !!! Gameplay także nie dorasta do pięt temu z demka Pes 5. Jedynie co fajne to polski komentarz, ale pewnie i on po kilku meczach się znudzi... Naprawde nie mam zielonego pojęcia co poza licencjami i polską oprawą gry może się komus w fifie podobać... Ogólna ocena 4/10. Pozostało odpalić demko Pes5 i czekac na pełną wersję <_< . 1677959[/snapback] ciekawe, demo takie jtargicznej grafy nei mailo jak piszesz, moze trzeba pobawic sie jka w demku liczkiem konfiguracyjnym ? a poza tym grafe nie wiem jaka masz ale na wszystkim zgodnym z dx7 to fakt tragedia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Echh ja Fify nie trawię ! Od 2003 ciącnie się ten sam klops. Co roku odgrzewają kotleta i jakoś im to leci. Fizyka słaba, piłkarz i piłka liczone są jako ten sam element a nie oddzielnie. IMHO Fifa nie dorasta do pięt mocarzowi, jakim w moim przekonaniu jest PES 4 + patch Wolfa. Czekam na Pes 5 fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Po pierwsze... kolega slowak to chyba forum pomylił... po drugie... Spylon - 2003 jeszcze była ok...głównie dzięki zmianie silnika na nowy - było widać różnicę...a później......:| nic...wracam do pes'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzcxz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ciekawe, demo takie jtargicznej grafy nei mailo jak piszesz, moze trzeba pobawic sie jka w demku liczkiem konfiguracyjnym ? a poza tym grafe nie wiem jaka masz ale na wszystkim zgodnym z dx7 to fakt tragedia :P 1678090[/snapback] Nie jestem taki ciemny jak ci sie wydaje. a o moją karte sie nie martw bo jest lepsza od twojej... Grałem na high deatalach i murawa stroje oraz twarze piłkarzy są naprawde słabe. No ale jak Ci sie grafa podoba to gl&hf :). Pes 5 i nie zmienia się nic :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Nie jestem taki ciemny jak ci sie wydaje. a o moją karte sie nie martw bo jest lepsza od twojej... Grałem na high deatalach i murawa stroje oraz twarze piłkarzy są naprawde słabe. No ale jak Ci sie grafa podoba to gl&hf :). Pes 5 i nie zmienia się nic :)... 1678159[/snapback] 1. Ustaw sobie detale w pliku cfg naprawde na maximum 2. Tylko czesc twarzy jest b realistycznie wykonana i w 100% zgodnie z realizmem :P Murawa, stroje itp i denne w demie default były ale trzeba poczarować B) Edytowane 1 Października 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzcxz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Możliwe że jakoś da się w tym cfg wyciągnąć jak mówisz super grafe, ale ja juz wykasowałem giere i nie mam zamiaru 2 raz instalować. Dla mnie i tak na pierwszym miejscu jest gameplay, a ten w fifie 2006 mnie nie powalił i dlatego już nie pykam w fifke a w pes-a. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 ło matko zagrałem w full i jeszcze się podnieść nie mogę ... ze śmiechu ta gra to jakaś jedna wielka mega kpina, kompletna padaczka i porażka rotfl lol i jeszcze nie wiem co napisać, poprostu wolałbym spędzić miesiąc przy pracach publicznych niż grając w ten wytwór chorych umysłów programistów z EA... jak dla mnie to wszyscy którzy maczali w tym palce nadają sie tylko do zwolnienia 1677000[/snapback] mam podobne zdanie. gra jest tragiczna i zalosna. motion capture to jeden mega wielki LOL. nawet jakbym chcial z nudow pokopac to niestety BŁEDY rażą i nie moge grac. moze zacytuje to co chcialem powiedziec: Niedopuszczalnym jest także fakt, że gracze nie potrafią się utrzymać przy piłce bez wymyślnych sztuczek. Załóżmy, że biegniemy takim Ronaldinho. Mamy przed sobą pustą przestrzeń, praktycznie do pola karnego nie widać żadnego rywala. Wciskamy przycisk przyspieszenia, odpowiedni kierunek i biegniemy. Po chwili dogania nas, zostawiony daleko w tyle z początku, gracz rywala i po krótkim biegu razem, wywraca Ronaldinho, odbiera piłkę i zaczyna ofensywną akcję. To jest śmieszne! Wszyscy pamiętamy jak strzelał bramki Milanowi czy Chelsea, gdzie miał na karku więcej niż jednego zawodnika a potrafił, nie dość że nie stracić piłki, to jeszcze strzelić gola. Nieważne jakiej klasy piłkarzem gramy – tak jest zawsze. Ludo Giuly, który z piłką jest szybszy od większości obrońców świata, jest doganiany przez napastników! To jest poważny błąd tej FIFY. Dużo zostało zabrane z grywalności. Nie można zrobić typowego szybkiego rajdu skrzydłem, bo odbiorą piłkę szybciej niż zdążysz powiedzieć: „a mój zawodnik jest szybszy!”. Wogole gryze dywan jak widze ze przeciwnik chcac "poszanowac pilke" biegnie w strone swojej bramki (ja biegne za nim jak glupi probojac go dogonic) i ni stad ni zowad gosciu wybije pilke na aut!!! Ale dlaczego? dlaczego pytam? taka sytuacja zdarzyla sie juz kilkakrotnie. Na boisku panuje chaos i naprawde grajac nawet na najlatwiejszym poziomie dzieje sie to co zacytowalem z gryonline.pl. Fajnie ze w koncu komentatorzy PL, ze jest w koncu liga PL... Grafika jest naprawde srednia i nie powala na kolana. Wyglad pilkarzy........ Beckham z jego gejowska fryzurka i Majdan to MEGA ROTFL, ale spadlem z krzesla jak zobaczylem Ronaldinho; moze to wina dziwnej perspektywy ale pilkarz przytyl ze 20kilo... Nie wiem jak mozna wydawac taka QPE! No ale coz...komercja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Ehh. Za chwilę z nowu zacznie się FIFA vs PES... :mur: co do wykopywania piłki na aut: to podobno zależy od zgrania zespołu. A więc jeżeli grasz jakimś FC "Minutka" Pruszków, który ma 0,000000000000001% zgrania zespołu to nic dziwnego że zawodnicy wolą wykopać piłkę na aut niż podawać i nie wiedzieć co z tego wyjdzie. Ale jeżeli grasz z FC Barcelona (a z twojego postu tak właśnie zrozumiałem) która ma bodajże 90% zgrania to faktycznie dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) Ehh. Za chwilę z nowu zacznie się FIFA vs PES... :mur: co do wykopywania piłki na aut: to podobno zależy od zgrania zespołu. A więc jeżeli grasz jakimś FC "Minutka" Pruszków, który ma 0,000000000000001% zgrania zespołu to nic dziwnego że zawodnicy wolą wykopać piłkę na aut niż podawać i nie wiedzieć co z tego wyjdzie. Ale jeżeli grasz z FC Barcelona (a z twojego postu tak właśnie zrozumiałem) która ma bodajże 90% zgrania to faktycznie dziwne... 1678336[/snapback] mega lol odpowiedź nawet w Polsce w ligach okręgowych się tak nie gra... co ja gadam w jakich okręgowych, na sks-ach w podstawówce dzieci tak nie grają.. co to w ogóle ma być za "wymówka", no posikany jestem normalnie, jedna z głupszych jakie przeczytałem na temat tej gry :D Edytowane 1 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Możliwe że jakoś da się w tym cfg wyciągnąć jak mówisz super grafe, ale ja juz wykasowałem giere i nie mam zamiaru 2 raz instalować. Dla mnie i tak na pierwszym miejscu jest gameplay, a ten w fifie 2006 mnie nie powalił i dlatego już nie pykam w fifke a w pes-a. Pozdrawiam. 1678189[/snapback] to mozesz mi swoj oryginal wyslac poczta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxzcxz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 to mozesz mi swoj oryginal wyslac poczta :) 1678429[/snapback] Nie ma sprawy 130 złotych + koszt przesyłki i wysyłamy :-P . A tak na poważnie to sponsoruje tylko firmę KONAMI :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) mega lol odpowiedź nawet w Polsce w ligach okręgowych się tak nie gra... co ja gadam w jakich okręgowych, na sks-ach w podstawówce dzieci tak nie grają.. co to w ogóle ma być za "wymówka", no posikany jestem normalnie, jedna z głupszych jakie przeczytałem na temat tej gry :D 1678344[/snapback] Twoje wypowiedzi w tym poscie to moje TOP 10. Kto tu mowi o wymowkach? A czy znawca pamieta moze "derby" skandynawskie z ostatniego EURO? W angielskiej wersji tej ktora posiadam jest rowniez polski komentarz:D Tylko trzeba pokombinowac. Edytowane 2 Października 2005 przez DooDah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A czy znawca pamieta moze "derby" skandynawskie z ostatniego EURO? 1678953[/snapback] tzn. co? uciekali do swojej bramki i w popłochu wybijali na aut? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Może mi ktoś pomóc? Kiedy włączam Fife to menu zachowuje się tak jakbym trzymał wcisnietą strzałke, na boisku to samo. Zawodnicy są zablokowani i biegną w lewo. Zaznaczam że nawet wtedy nie dotykam klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Może mi ktoś pomóc? Kiedy włączam Fife to menu zachowuje się tak jakbym trzymał wcisnietą strzałke, na boisku to samo. Zawodnicy są zablokowani i biegną w lewo. Zaznaczam że nawet wtedy nie dotykam klawiatury. 1679108[/snapback] lol dobre, pokombinuj ze sterami do mobo, dzwieku a szczegolnie grafy i oczywiscie klawiatury i mychy jesli masz jakies inne niz standardowe moze pomoze:) Edytowane 2 Października 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 sterowniki do grafy to 4345, a do mobo to chyba nic lepszego niż standardowe nforcowe ni będą. A co do myszi i klawiatury to standardowe windowsowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 sterowniki do grafy to 4345, a do mobo to chyba nic lepszego niż standardowe nforcowe ni będą. A co do myszi i klawiatury to standardowe windowsowe 1679172[/snapback] 43.45 ? pogieło cie ? ludzie juz takei rzeczy wyczyniaja, jesli masz na tych sterach najlepsze osiagi w 3dmarku to nie znaczy ze takie etz beda w grach ! Zainstaluj najnowsze ze strony producentai wszystko bedzie dobrze ! A gry beda ci o 10% szybciej chodzic. ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Fifa nie jest super grą, ale PES też nie jest taki boski jak go coponiektórzy oceniają <_< Mam wrażenie, że niektórzy jadą po Fifie i grają w PESa bo tak robi większość i w ten sposób są cool :blink: Nikogo nie osądzam i akurat nie mówię o ludziach z forum, ale znam kilku ludzi, którzy grają w PESa tylko dlatego, że ich koledzy grają i nie grają w FIFĘ bo ich koledzy mówią że jest BE. Kretynizm... Można to porównać do ówczesnej sytuacji z Linuxem -> wszyscy na siłe instalują Linuxa bo inni tak robią i przez to jest bardzo... "modny". No to ja tylko sie podzieliłem swoimi spostrzeżeniami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Fifa nie jest super grą, ale PES też nie jest taki boski jak go coponiektórzy oceniają <_< Mam wrażenie, że niektórzy jadą po Fifie i grają w PESa bo tak robi większość i w ten sposób są cool :blink: Nikogo nie osądzam i akurat nie mówię o ludziach z forum, ale znam kilku ludzi, którzy grają w PESa tylko dlatego, że ich koledzy grają i nie grają w FIFĘ bo ich koledzy mówią że jest BE. Kretynizm... Można to porównać do ówczesnej sytuacji z Linuxem -> wszyscy na siłe instalują Linuxa bo inni tak robią i przez to jest bardzo... "modny". No to ja tylko sie podzieliłem swoimi spostrzeżeniami :D 1679236[/snapback] Twoi koledzy mają chyba coś nie równo pod sufitem skoro tak robią, albo Ty masz coś z głową skoro ich tak oceniasz, powiedział Ci ktoś z nich - "gram w pes, bo wtedy jestem trendi"? wątpie co do polskiego komentarza - kpina jest on ubogi jak złoża ropy naftowej w naszym kraju w jednym meczu pięć razy Szaranowicz powtarzał kwestie, że jak sędzia nie zacznie karać kartkami to straci panowanie nad tym co się dzieje :mur: do tego błędy błędy i jeszcze raz błędy "piękny wślizg" - skomentował Szpak, choć odebrałem piłkę ciałem :lol: "... pięknie wyskoczył do główki i strzelił..." - zawodnik uderzył z głowy nie ordywając się od ziemi :lol: "będzie szansa z rzutu wolnego" - rzut wolny był z środka boiska :blink: Edytowane 2 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hmmmm, kto powiedział, że to są moi koledzy? <_< Nie chcę rozwijać tematu, żeby nie robić OT, ale sam fakt że ludzie włączają się się do rozmowy o Fifie tylko po to, żeby ja skrytykować, z góry stawiając ją na przegranej pozycji i pokazać wyższość PESa o czymś świadczy, a uwierz, że tacy są. Czasem to wygląda jak duskusje na temat Intel vs AMD, zresztą nie pierwszy tutaj to zauważyłem. [EOT] Chciałem dziś zamówić Fife 06 ale coraz bardziej mnie zniechęcacie. Chyba jednak szkoda pieniędzy. Zgadzam się, że EA ostatnio to tylko daje ciała jeśli chodzi o grywalność. W sumie to ostatnią piłką z EA przy której spędziłem sporo czasu był "WC 2002", a od tamtego czasu minęły wieki i wiele się zmieniło, chyba na gorsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie chcę rozwijać tematu, żeby nie robić OT, ale sam fakt że ludzie włączają się się do rozmowy o Fifie tylko po to, żeby ja skrytykować, z góry stawiając ją na przegranej pozycji i pokazać wyższość PESa Bardzo chciałbym napisac cos pozytywnego o nowej fifie , ale niestety ta gra to kpina , ale dobra pomyslmy hmm jakis pozytyw oka mam jest liga polska wiecej pozytywow niestety nie widze :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 ehh... tu nawet nie ma po co wspominać o Pes'ie.. nowa fifa to jedna wielka parodia...odnoszę wrażenie że EA cofa się w rozwoju...nie widzą konkurencji czy co ??... ich zachowanie można by przyrównać to twórców wcześniejszych (tj do Angel of darkness) Tomb Raiderów...tak jakby grali tylko w swoją grę a czas stał w miejscu dla innych twórców... ekipa od TRa wyleciała z roboty...czas na koderów EA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 @ ekipa z niebieskiego jeepa Rozumiem, ze nie podoba sie wam nowa fifa, wywoluje u was frustracje, ale nie musicie przekonywac kazej os. , ktorej sie ona podoba , ze nie ma racji. Chcecie na sile wymusic na kims, ze jest slepy grajac w fife, bo jest pes i jest lepszy i jak on wogole moze grac w fife (wg. was taka os. jest @@#$@). Gra sie nie podoba, proste - nie wchodzic do tematu i nie nabijac sobie postow. Nie zdziwcie sie jak wyjdzie pes5, caly 'wasz' topik bedzie najprawdopodobniej zaspamowany i zasmiecony postami w takim stylu jak wasze. Wic sami sobie bata na d... krecicie. ;] Nie pisze dlatego, ze jestem fifa-maniak, tylko oslabia mnie ta ilosc postow nic nie wnoszacych do dyskusji. Powiem to co mowi kazdy - od tego jest temat 'pes vs fifa' i tam wylewajcie swoje zale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 @ ekipa z niebieskiego jeepa Rozumiem, ze nie podoba sie wam nowa fifa, wywoluje u was frustracje, ale nie musicie przekonywac kazej os. , ktorej sie ona podoba , ze nie ma racji. Chcecie na sile wymusic na kims, ze jest slepy grajac w fife, bo jest pes i jest lepszy i jak on wogole moze grac w fife (wg. was taka os. jest @@#$@). Gra sie nie podoba, proste - nie wchodzic do tematu i nie nabijac sobie postow. Nie zdziwcie sie jak wyjdzie pes5, caly 'wasz' topik bedzie najprawdopodobniej zaspamowany i zasmiecony postami w takim stylu jak wasze. Wic sami sobie bata na d... krecicie. ;] Nie pisze dlatego, ze jestem fifa-maniak, tylko oslabia mnie ta ilosc postow nic nie wnoszacych do dyskusji. Powiem to co mowi kazdy - od tego jest temat 'pes vs fifa' i tam wylewajcie swoje zale. 1679574[/snapback] ale o co chodzi, gdzie masz porównanie do pesa w osatnich postach? co do przeciągania na swoją stronę - wali mnie to czy pipol wraz z kolegami będzie grał w fifa, pes, równie dobrze od jutra może zacząć grać zawodowo w biery, pes nie potrzebuje reklamy, aby się sprzedawać i ogólnie fajne masz podejście skoro osoba krytykująca fifa nabija sobie tylko posty... i ine strasz tak z tym wątkiem o pes, nie strasz, bo się zesrasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...