PawelDK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 to juz qr.. wlasnego zdania nie mozna na forum wyrazic odrazu ktos musi zaczac cie obrazac ?!!! dla mnie gra jest badziewiem i to jest moje zdanie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 to juz qr.. wlasnego zdania nie mozna na forum wyrazic odrazu ktos musi zaczac cie obrazac ?!!! dla mnie gra jest badziewiem i to jest moje zdanie !!! 1710832[/snapback] ale ja nic nie mowie, ja tez wyrazam swoje zdanie ze ty jestes badziew i juz :) nie moge?:) najwidoczniej nie grales w zaden z poprzednich tytulow, dluzej niz 1-2 mecze... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 o co ci chodzi ?!!. gralem w cala serie fifa i nie 1-2 mecze tylko setki. w 2006 zagralem 2 sezony i gra mi sie cholernie znudzila. praktycznie wszystkie mecze wygladaja tak samo, bramki praktycznie tez caly czas takie same. mimo ze jest to najlepsza fifa to dla mnie ta gra jest nadal kiepska. uszanuj to a jesli nie chcesz to najlepiej nic nie pisz. ja ciebie nie obrazam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Chłopaki wyluzować !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Chłopaki wyluzować !!!!!!!!!!! 1710989[/snapback] ja caly czas jestem wyluzowany. no dobra troche sie zdenerwowalem na to ze nawet nie mozna swojego zdania wyrazic bo zaraz cie ktos zbesztai tyle. PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterson Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Możecie podać kombinacje klawiszy na uderzenie szczupakiem, z woleja , z przerzutki itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ja tez wyrazilem swoje zdanie na temat tego gniotu nieco wczesniej - jakby mogli to by mnie zlinczowali ale niestety prawda w oczy kole hi hi hi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) ja juz gre odinstalowalem. szkoda czasu na taki badziew. jesli w fifie 2007 nie bedzie rewolucji to dla mnie seria fifa przestaje istniec 1710798[/snapback] looooooooooooool jakbym był moderatorem dostalbys procent 10 za OT, a napisalbym Ci, ze MNIE I FORUMOWICZOW **** TO OBCHODZI CO BEDZIESZ ROBIL I CO ZROBILES :cry: Edytowane 21 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) Wiecie co? Od paru lat jestem zapalonym Fifaczem, ale trochę niefajnie że ten topic powoli zamienia się w trzy fronty: Jedni mówią że FIFA to badziew, ale tylko dla tego że przecież jest PES, drudzy mówią że po prostu w FIFIE nie ma tego co ich satysfakcjonuje, ale nie ma tego też w ProEvo a jeszcze trzeci atakują tych pierwszych i drugich, tylko dla tego że nie lubią FIFY, i wyjazd z forum, tylko dlatego że nie lubicie naszej ukochanej gierki. Ludzie nie możemy normalnie pgadać? Ci co lubią PESA niech piszą co chcą mieć w FIFIE z PESA. Niech ci którzy lubią najbardziej FIFĘ niech piszą co im się najbardziej podoba. Niech ci którzy nie lubią ani FIFY ani ProEvo, niech udzielają się na tym forum i forum o PESIE czego im w obu grach brakuje. No chyba się trochę rozpisałem Pozdro dla wszystkich Fifaczy, Pesowców i wogóle wielbicieli futbolu (tego prawdziwego i wirtualnego) EDIT: I żeby nie było że nie na temat: zna ktoś jakieś kody do FIFKI 2006? Edytowane 21 Października 2005 przez Krzychul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) looooooooooooool jakbym był moderatorem dostalbys procent 10 za OT, a napisalbym Ci, ze MNIE I FORUMOWICZOW **** TO OBCHODZI CO BEDZIESZ ROBIL I CO ZROBILES :cry: 1711371[/snapback] kurde kolejny fanboy - chlopie jak ja gralem w cala serie i widze jak sie ta gra rozwija (lub tez nie).poza tym twoj post jest bardziej OT niz moj. jest to temat poswiecony FIFA 2006 i po wileu godzinach gry stwierdzam ze jest to badziew. dla ciebie gra jest super i spoko. pisalem pozniej co mi sie w tej grze niepodoba. i jesli takie zmiany kiedys beda to spoko. koniec tematu. ps. wie moze czy ktos dorabia 2 lige do fify ?? wtedy bym na bank przysiadl dluzej to tej gry Edytowane 21 Października 2005 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 tak tak oczywiscie, rob co chcesz chłopcze mnie / nas to i tak nie interesi i watpie czy Ci ktos pomoze poniewaz nie znasz zasad kultury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 tsary skad ty sie urwales ??!! masz jakis problem ze soba moze z innymi ??!!reprezentujesz jaks grupe bo wypowiadasz sie w liczbie mnogiej ?? pisze czlowiek o grze to ten sie czepil jakiegos dziwnego tematu. najlepiej bedzie jak mod juz zamknie ten temat bo to co tu sie dzieje to jakas paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 looooooooooooool jakbym był moderatorem dostalbys procent 10 za OT, a napisalbym Ci, ze MNIE I FORUMOWICZOW **** TO OBCHODZI CO BEDZIESZ ROBIL I CO ZROBILES :cry: 1711371[/snapback] Chcecie porozmawiac o procentach? Szczegolnie Ty, Bart17? JORDAN22 dobrze prawi, ma byc spokojnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Dziwne, ze EA jest aż tak samokrytyczne :blink: :lol2: Kto przeglądał ostatni numer PSX Extreme albo CKM'a (nie wiem, moze w innych periodykach też jest, ale nie miałem więcej kasy), to mógł zauważyć reklame FIFA 06 w formie artykułu z dużym nagłówkiem: MIESZAM WAM W GŁOWACH! As brazylijski odmawia strzelania bramek. Trener mówi OK. Czytamy ten niby artykuł sklecony przez speców od reklamy EA Poland, a tam taki tekst (dokładnie przepisany): (...)Szaleństwo rozpoczeło się już 2 minuty po rozpoczęciu gry, kiedy to błyskotliwy gracz brazylijski przejoł piłke daleko na swojej połowie boiska i zaczoł swój słynny elektryzujący bieg prosto do bramki przeciwnika ZBYT ŁATWO Czas jakby stanoł w miejscu. Ronaldinho, minoł pieciu graczy (jednego z nich dwukrotnie), zgrabnie wyciągnoł z bramki bramkarza i znalazł się na wprost bramki(...) Mowię sobie LOL. Kolesie idealnie pokazali jak wyglada rozgrywka w tej grze. Ogladam dalej reklame, a tu w prawym gornym roku tabela ŚWIATOWE WYNIKI EA SPORTS FIFA 06)AC Milan - Juventus 5:0Panathinaikos - Lazio 1:8Ancola Calcio - Galatasaray 9:9Galatasaray - Boca Juniors 2:2Brazil - Australia 1:9WSZYSTKIE BRAMKI, WSZYSTKIE MECZE, WSZYSTKIE AKCJE! I w tym momencie poległem. Nawet wyniki meczy dali takie jak sie w tej grze osiąga xD Brazylia - Australia 1:9 Podziwiam speców od tej reklamy. Chyba panowie reklamujac nowy pjodukt EA-S nie zabardzo wiedzieli jakie są najwieksze bolączki serii BLAME CANADA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_koszalin Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Hmm a moze mi ktos pomoc.... nie moge znalesc takiej opcji a w przed meczach w "poradach" bylo cos takiego jak mentalnosc, i tego mi brakuje to normalne ze jedyne co moge ustawic to formacja i kapitan i nic wiecej ?? !! szukalem juz wszedzie ale nie moge tego znalesc......oco tu chodzi nie ma wiecej opcji co do ustawiania zespolow :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1513 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 JAK MOZNA MIEC TEN POLSKI KOMENTARZ CZY KTOS PODA JAKIS NORMALNY DZIALAJACY LINK DO TEGO BO CI ANGIELSCY SA TAK MARNI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 JAK MOZNA MIEC TEN POLSKI KOMENTARZ CZY KTOS PODA JAKIS NORMALNY DZIALAJACY LINK DO TEGO BO CI ANGIELSCY SA TAK MARNI 1712278[/snapback] człeniu tyle razy bylo pisane juz w tym temacie i linki byly podawane :[ jak chcesz to wejdz na dc++ na mnie kliknij [LZ][psv]Lukasrz w katalogu games w fifa 06 jest katalog pl komentarz, sciagnij sobie i pliki podmien odpowiednio za pliki dut czyli holenderskie i gre uruchom z jezykiem holenderskim hub: lublin.no-ip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Chcecie porozmawiac o procentach? Szczegolnie Ty, Bart17? JORDAN22 dobrze prawi, ma byc spokojnie... 1711536[/snapback] BarTweak po pierwsze <_<, a po drugie to o procentach moge rozmawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ps. wie moze czy ktos dorabia 2 lige do fify ?? wtedy bym na bank przysiadl dluzej to tej gry 1711401[/snapback] Do jakiejś tam gazety jest dołączony program do tworzenia lig w FIFAch 04 i 05, ale jeżeli chcesz mieć polską drugą ligę w FIFIE 2006, to pewnie za jakiś czas patch będzie w Centrum Fify. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doupal Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 POMOCY mam pewien problem z grą fifa 06 a mianowicie po instalacji gry gdy uruchamiam , meniu samo mi sie przełancz <mam myszke na usb> odłanczam ją i jest normalnie.Ale gdy chce zagrać mecz i gdy sie ładuje mecz wyżuca mnie do windows i pokazuje sie wystąpił błąd fifa.exe i nie moge grać .Prosze o odpowiedz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doupal Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 KURDE mam jeden problem z fifą gra mi sie instaluje bez problemu wydaje sie ze wszystko jest okej ale przy ładowaniu meczu wyżuca mnie do windows i wyskakuje błąd fifa06.exe . Niby mam fife ale nie moge zagrać :[ gdyby ktoś wiedział niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1513 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 człeniu tyle razy bylo pisane juz w tym temacie i linki byly podawane :[ jak chcesz to wejdz na dc++ na mnie kliknij [LZ][psv]Lukasrz w katalogu games w fifa 06 jest katalog pl komentarz, sciagnij sobie i pliki podmien odpowiednio za pliki dut czyli holenderskie i gre uruchom z jezykiem holenderskim hub: lublin.no-ip.com 1712326[/snapback] Mozesz pisaac po ludzku Lukasrz gdzie mam wejsc na jakei dc++ mozesz normalnie napisac gdzie mam wejsc bo wiem jaki plik scuganac ale gdzie on jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Mozesz pisaac po ludzku Lukasrz gdzie mam wejsc na jakei dc++ mozesz normalnie napisac gdzie mam wejsc bo wiem jaki plik scuganac ale gdzie on jest ?? 1712730[/snapback] e ? uruchamiasz program dc++ wchodzisz na hub lublin.no-ip.com i sciagasz ode mnie pliki i tyle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1513 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 e ? uruchamiasz program dc++ wchodzisz na hub lublin.no-ip.com i sciagasz ode mnie pliki i tyle.... 1712740[/snapback] A skad mam wziac program dc++ i co to wogole za program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 jak zmienic sponsora ? jak zaczelem grac to se wybralem "T-mobile" i jest tragedia help me :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A skad mam wziac program dc++ i co to wogole za program 1713066[/snapback] :mur: sory to smieszne, uzyj www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) jak zmienic sponsora ? jak zaczelem grac to se wybralem "T-mobile" i jest tragedia help me :) 1713141[/snapback] Sponsora wybiera sie przed zaczeciem new sezonu, dostajesz lepszniejszych sponsorow w zaleznosci od tego jakie masz wyniki... Dawniej mialem RTL 102.5 teraz mam jakąs TV za sponsora, nie wiem tylko dlaczego jak pod koniec sezonu mam dostac hajs to jak zaczynam sezon ta samą druzyną to mam na koncie malo co hajsu :mellow: Edytowane 22 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1513 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 :mur: sory to smieszne, uzyj www.google.pl 1713146[/snapback] kured wogole nie umiem obslugiwac tego programu i na dodatek mam po angielsku gdzie mam wpisac ten adres co go mi dales i jak ma sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 kured wogole nie umiem obslugiwac tego programu i na dodatek mam po angielsku gdzie mam wpisac ten adres co go mi dales i jak ma sciagac 1713419[/snapback] FAVORITE HUBS>>>NEW i wpisz ten adres w name i adress, reszte olej, hub pojawi ci sie wyzej na liscie jak klikniesz na niego to wejdziesz na iego bedzie tam sporo osob i znajdz mnie-Lukasrz, kliknij na mnie, pobierze ci sie lista z ktorej wybierzesz sobie pl komentarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Panowie od tego jest PW!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...