camilos Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 Może mnie nie znacie, ale znam taki adres skąd można ściągnąć dosłownie wszystko ci się da. Ja nie żartuję !!! Zapraszam na www.wszystko.tk !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy1513 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 FAVORITE HUBS>>>NEW i wpisz ten adres w name i adress, reszte olej, hub pojawi ci sie wyzej na liscie jak klikniesz na niego to wejdziesz na iego bedzie tam sporo osob i znajdz mnie-Lukasrz, kliknij na mnie, pobierze ci sie lista z ktorej wybierzesz sobie pl komentarz 1713453[/snapback] w name mam wpisac ten adres lublin.no-ip.com a w adres co mam wpisac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Czy są jakieś kody na kase bo gram 3 sezon i jestem na jego końcu mam kase na - bo sponsor mało daje i teraz przed ostatni mecz i czy wygram czy nie to i tak mnie wywalają z drużyny a potem mam oferty od taich cieniasów że szok.Więc co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Mam taki problem z FIFA że co jakiś czas gra wywala mnie na pulpit czasami po 5min czasami po 1min a błędy wyglądają tak: Edytowane 23 Października 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_koszalin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a ja ponawiam pytanie ! Hmm a moze mi ktos pomoc.... nie moge znalesc takiej opcji a w przed meczach w "poradach" bylo cos takiego jak mentalnosc, i tego mi brakuje to normalne ze jedyne co moge ustawic to formacja i kapitan i nic wiecej ?? !! szukalem juz wszedzie ale nie moge tego znalesc......oco tu chodzi nie ma wiecej opcji co do ustawiania zespolow ? Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ale mówiąc prosto i źwięźle podoba mi się ta Fifa bardziej od wersji 2005/2004/2003 których nigdy nie lubiłem, ostatnia dobra to mi się podobała Fifa 2002 World Cup. Ale przechodząc do rzeczy to pragnę dodać swoje dwa słowa, że komentatorzy są sztuczni oraz to, że popełniają błędy, w czasie meczu mówią, że wspaniała obrona, a na końcu, że słaba :>... grafika za to jest ładna i dźwięki. Odskakująca piłka od zawodników troche mi przeszkadza, ale to daje "realizmu". No i jeden błąd który mnie denerował, to z klawiaturą USB, przez pare dni pograć nie mogłem bo qrde same menu mi się ustawiało :> P.S Czy jest możliwe w trybie kariery mieć budżet na plusie ?. Jakoś po wypłatach dla zawodników byłem na minusie zawsze:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja mam zawsze na plusie. To zalezy od sponsora i na ile masz spisany kontrkt z piłkarzykiem za mecz... BTW: co oznaczaja te KR ? to są plny /zł / euro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd_14 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Moze wiec zaczne od tego, ze jestem nowy i prosze was byscie nie krytykowali mojej opini w tym topicu dobrze? =] No niestety, zawiodlem sie myslac, ze FIFA 06 bedzie lepsza od swoich poprzedniczek i oczywiscie pobije PES4. Jak dla mnie to tylko zwykly odgrzewany kotlet. Nie podobaja mi sie animacje postaci, ruszaja sie jak sumo (nawet czasami tak wygladaja =P) Co do fizyki, moze zostala troche poprawiona od czasow 2005 ale wciaz kiepsko w porownaniu do PESa. Prawie caly czas strzela sie takie same gole, zadnych urozmaicen. Jedynie grafika... Ogolnie jest ladna, przyczepic sie moge jedynie do pilkarzy, wygladaja jak plastusie, i jeszcze te ich swiecace mordy i stroje - lekka przesada! Powiem jeszcze, ze optymalizacja kodu jest troche zkopana. FIFA 2005 na moim sprzecie chodzi bez zadnych problemow i nic sie nie haczy, a ta zwalnia od 55 do 15 klatek, dokladnie nie wiem jak to jest ale mysle, ze to tylko ich wina. Co do odglosow i muzyki, nie mam nic do zarzucenia. Podobaja mi sie te okrzyki kibicow, a muzyka... Jest dobra, lecz nie dla kazdego. Grywalnosc jest takze slabiutka jak i fizyka. Ogolna ocena 6/10. Wole jednak grac w PESa 4ke =] Edytowane 28 Października 2005 przez Floyd_14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Grywalnosc jest takze slabiutka jak i fizyka. Ogolna ocena 6/10. Jednak wole grac dalej w PESa 4ke =] To graj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Wczoraj dopadlem orginal Fifki, odrazu instalka... i pare meczkow w czasie nauki chemi... Wszystko spoko na poczatku, dopoki nie uslyszelismy polskich komentatorow <rotfl> Porazka na calej linii, juz naturalniej szpakowski nawijal w Małyszu Zlote Cosikuj... "Dziękuję Ci Włodku", "teraz kaka" "teraz tam" "jego partner wychodzi na pozycje" Nie mozna sie przez to skupic na grze! Duzo lepiej gra mi sie w ten odcinek nie w poprzedni. Troszke naturalniej, choc nie jest to to na co liczylem. Jaki guzik na padzie odpowiada za zwody?! W 05 byl to start, a teraz ni ch**a, tricka nie zrobie :| Help me, please! btw... nie jesem fanem PES... jednak na 5 czekam, i boje sie ze chyba przy nim zostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Mnie też już FIFA 06 nudzi mimo, iż grałem od wersji 99. W FIFIe 06 przeszedłem 2 lata kariery, no i powoli zaczynam chyba kończyć, ale będę walczył do końca. Powiem jeszcze coś o komentarzach, mieszkam w Milanówku, wiec tam gdzie Szaranowicz, ale nie jestem jakoś przekonany do polskiego komentarza. Nie to, że jest zły, ale strasznie przeszkadza w grze. Skupiam się na komentarzu, a nie nad tym, żeby trafić w bramkę :D. Ogólnie tegoroczną FIFĘ oceniam 8/10, te dwa punkty to za to, że wiele bramek jest podobnych i to mnie strasznie denerwuje...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Zdecydowanie wole PEs5 mimo ze bledy i tu i tu.Jak mozna grac w fife?Ja juz nie moge.Przyklad:strzelilem obok bramki i jest gol i do tego komentarz:znakomitu strzal w okienko,bramkarz bez szans.I jak tu grac w takie cos.Oryginalu rowniez nie kupie.To takie refleksje po miesiacu gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceksuj Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 CZY MOZE KTOŚ WIE JAKIE ŁĄCZE (MIN.) NALEŻEY MIEĆ ABY FIFA06 NIE LAGOWAŁA W MULTIPALYERZE A moze to nie jest wian łącza tylko ta gra tak ma?? Niech ktos napisze cos na ten temacik ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati09 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 niech ktos zyczliwy da mi link do polskiego komentarza do fifki 06 bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceksuj Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 niech ktos mi powie kóre pliki w FIFIE06 odpowiadają za napisy. Chodzi mi o to aby wstawić polskie(bo mam ver. ENG). Komentarze Szpaka i Szaranowicza już wsatwiłam (podmieniłem za Holenderskie) ale z napisami mam problem. Podmieniłem pliki z foldery alocale ( te co mają w nazwie dut) na polskie i zmieniłem nazwy na takie jak były(np. dum_dut) ale nadal mam wszystko po holendersku. POMOCY!!!!!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Wie ktos czemu ta gra po lanie laguje ? tzn jest zdeka opozniona, nie tak dynamiczna jak w singlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ej, ostatnio przesiadłem się na innego kompa, i teraz piłkarzom się jakoś tak dziwnie mordy świecą. Wie ktoś może dlaczego? Można by powiedzieć że to "zasługa" karty graficznej, gdyby nie to że na sterym kompie gdzie wcześniej grałem w fifę i nie występowało świecenie miałem słabszą kartę graficzną. Więc wie ktoś może o co to chodzi? A może to niby chodzi o to że im się oświetlenie od buziek odbija :D :D :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a no moze sie spocili chlopaki i sie odbija oswietlenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SfinX69 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Siemka.Wie ktos moze jak w fifie dokonac transferu z dowolnej ligi,klubu i zlozyc oferte danemu zawodnikowi.W opcji transfery sa tylko wystawieni na sprzedaz i szukanie za pomoca imion a ja chce tak jak wczesniejszych wersjach ze wchodze w dana lige,klub i daje konkretnemu zawodnikowi oferte:).Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4nt3k Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam mam do was prośbe. Bo mam wersje angielska fify 2006 i zrobilem sobie napisy w jezyku polskim (zamienilem pliki) tylko nie mam polskiego komentatora :? Wie ktoś może gdzie moge sciagnać PATCH PL w ktorym bedzie polski komentator /??? prosze o odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Mozecie polecic jakies dobre `samouczki` , cos co pokaze jak grac, jak rozgrywac akcje, jak robic ciekawe zagrania, zwody, kilka skutecznych rodzajow ataku. z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 kto jest odważny i chce sie ze mna w mutli zmierzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawulon_CK Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 widzialem nie raz juz jak zrobic transfer, wiec odpowiadam! po prostu wchodzis w okno z transferami tam wchodzisz dalej i beda pokazani zawodnicy wystawieni na sprzedaz. na dole masz tam 3 opcje do wyboru. czekasz chwile az sie zmieniaja same i wtedy masz "szukaj zawodnika" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawulon_CK Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam mam do was prośbe. Bo mam wersje angielska fify 2006 i zrobilem sobie napisy w jezyku polskim (zamienilem pliki) tylko nie mam polskiego komentatora :? Wie ktoś może gdzie moge sciagnać PATCH PL w ktorym bedzie polski komentator /??? prosze o odpowiedzi :) 1733837[/snapback] no wiec ja mam polskiego komenatora. nieznam linku do jakiejs strony ale zajmuje on ok. 130mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 kto jest odważny i chce sie ze mna w mutli zmierzyc? 1735914[/snapback] ja chce zagrac :P napisalem ci wiadomosc na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wedlug mnei nie jest źle, napewno jest lepsza od 2005, ale ja mam takie pytanie jak jest z tymi kiwkami, i z taktyka co oznaczaja 8,4,2,6 i co oznaczaj te strzalki jak sie nacisnie 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja moge pyknac meczyka, na polaczeniu bezposrednim :P Ale jakis tam mastaha nie jestem. Najlepiej w porach wieczorno-nocnyhc. Wtedy mam najmniej problemow z netem, choc zawsze sa. Aha, nie moge hostowac, bo mam wew ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja mam takie pytanie: co mam robic, aby zgranie zespolu roslo ? bo czasami jest tak ze mimo ze wygralem jakis mecz to zgranie maleje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nieee.... Dziś pierwszy raz zobaczyłem Fife 06 na oczy i teraz wogóle żałuje że ją instalowałem. :angry: Tak się teraz zastanawiam czy oni w EA Sports myślą nad tą grą czy tylko chcą szybko napisać kontynułacje ? Nie bede pisał co mi sie nie podoba... ale myślałem że może poświęce tej grze więcej niż tylko instalowanie i sprawdzenie grafy, audio itp. Co do komentarza... polski komentator najlepszy... może lepiej żeby Borek komentował :lol2: Z niecierpliwością czekam na Fife 07 albo MŚ 06... może EA Sports mnie jeszcze kiedyś zaskoczy ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Swoja droga szpakowski i szaranowicz to faktycznie kabaret. przyszedl do mnie qumpel ktory nigdy nie gral w fife i pyta sie mnie czy da sie strzelic samoboja. mowie mu ze tak, odpalam szybski mecz, i biegne z pila do swojej bramy, a ten taboret sie drze: "pieknie wyprowadza pilke spod swojej bramki" albo "piekny wslizg!" gdy odbieram kolesiowi pilke nabiegajac na przeciwnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...