JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kolejny komunikat ma się pojawić około godziny 11. 1624112[/snapback] No to CZEKAMY !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Gra nie pojawi się na 80% w ciągu najbliższych 10 godzin. EDIT: OK 11 zostanie podjęta decyzja kiedy w Europie pojawi się demo. EDIT 2: Teraz zmienili na 11.30:P Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 It will be some time between 12 and 2 today. Bare in mind that this is only news, and not the demo itself - but we should be able to tell you when it will be available Znowu trzeba czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 palanty z EA, a sama fifa 06 sądząc po trailerach bedzie podrasowana wersja 2005 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 pewnie trawa coś nie bardzo chce 3d wyglądać :=) i dlatego takie opóźnienia ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Osohosi... czekam i czekam... ale nie wiem czy jest na co ;) Gdy nie zmienia na duzo lepsze tej fifki chyba przesiadam sie na konkurencje. Ostatnio gralismy z kumplami turnieje we fifie. Kilkanascie meczykuf na dzien i potwierdzam to co mowia przeciwnicy fify. Schematy i tylko schemeaty. Najlepiej taki schemat po ktorym 90% to bramka. Kumpel po ziemi leciutkie pileczki, ja z dosrodkowania z koncowej linii. Wszystkie rozne tak samo... smiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 Teraz trza czeka aż zaczną by aktywne linki... EDIT. Mam info od Pana Grzegorza, pracownika EA Polska. Demo bedzie do pobrania prezd godziną 17 na stronie www.easports.com . Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1624410[/snapback]NO W KOŃCU cosik napisali panowie z ea.... :)) czekamy czekamy :)))) Mam nadzieje ze jeszcze dziś :) podziele sie z wami :) wrażeniami !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) He he,, tylko Pan Grzegorz, mówił już 2 dni temu, że bedzie to demo... A Ci z Kanasy zawsze coś wymyślą... No i prosze... Demo bedzie między 12-14 czasu Polskiego:) Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Juz za 15 14, gdzie ten patch ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ssijta, juz jest ale tylko z angielskim komentarzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Not Found The requested URL /pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe was not found on this server. macie jakies inne linki bo ten już nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) boshe... bądźcie tacy mili i sprawdzcie najpierw sami a nie dajecie linki, które nie działają, nawet na oficjalnym forum jest napisane że fake ten link, przynajmniej narazie. A nie siejecie bzdury jeden pod drugim :P Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A mi się ściąga...zaraz obadam sytuację i coś wypocę o grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 boshe... bądźcie tacy mili i sprawdzcie najpierw sami a nie dajecie linki, które nie działają, nawet na oficjalnym forum jest napisane że fake ten link, przynajmniej narazie. A nie siejecie bzdury jeden pod drugim :P 1624683[/snapback] Ty też jesteś nie działający ... http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 mam Ci skrina pokazać :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jak Wy to ssacie:> Ja mam to samo co ojejku. Szpatnie ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ściągaj stąd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dopiero chyba sa odnośniki, a pliki będą lada chwila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a mi padło na 160 MB...:|... teraz próbuję pobierać to mi wyskakuje "przekroczono limit czasu..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ktoś już zassał te demo !!!!!!!!!!!!!!! Mam dopiero 2% rządy !!!!!!!!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 160mb z... ilu?? Bo na moim 128... to potrwa ;] Ciekawe kiedy bedzie na fileplanet, gamershell, itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kolejny link tutaj Za chwilkę będę grał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 @xpektor z 214MB z angielskim komentem @wasiela ja za 30min :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 JA dopiero 70 Mb....jeszcze poczekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 napiszcie wrazenia i jakie teamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 napiszcie wrazenia i jakie teamy :) 1624800[/snapback] 5 drużyn ;) AC Milan Barcelona Manchester United Paris St Germain Bayern Munich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zaden w podanych przez was linkow nie dziala, dajcie jakis nowy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 mam nadzieje że sie mile zaskocze tą grą [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 chlopaki juz mam 72% ............................((dawaj malutki dawajjjj)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...