m-c-ool Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam mam semprona 2400+ i chciałem się spytać czy to chłodzenie bedzie pasować mi na socket A?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Chyba zapomniałeś dodać co to ma być za chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noneed Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 m-c-ool napisał(a): Witam mam semprona 2400+ i chciałem się spytać czy to chłodzenie bedzie pasować mi na socket A?? 1556688[/snapback] hehe zapodaj chlodzenie to cos pomozemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Brak chłodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 sory mój błąd oto link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57788078 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie bedzie pasować ponieważ jest przystosowany do s754/939/940 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 a ten by wszedł na socket A ?? wiem że pisze że nei jest ale czy by pasował?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturJak Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 m-c-ool napisał(a): a ten by wszedł na socket A ?? wiem że pisze że nei jest ale czy by pasował?? 1558514[/snapback] No przecież na tej stronie, po prawej, w "Inne aukcje..." masz wersję na socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 A ja mam radiator od Spire Falconrock II a wentylator na nim to Arctic Fan 3 TC. Wygląda prawie identycznie a chłodzenie praktycznie takie samo - i na socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) ArturJak napisał(a): No przecież na tej stronie, po prawej, w "Inne aukcje..." masz wersję na socket A. 1558556[/snapback] wiem że jest!!ale wydaje mi się żże jak bym wsadził tego na 64 to by lepiej chłodził niż ten na socket A?? to może jaki jest waszym zdaniem najlepszy cooler w cenie do 40zł :D wiem że za tą cene to nic dobrego nie ma !! No to jak bedzie?? bedzie pasowac ten do 64 bitowych na socket A czy musze kupić ten orginalny na socket A?? Edytowane 22 Lipca 2005 przez m-c-ool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...