pietras21 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ta nagrywarka do dup* Niech mi ktoś powie dlaczego nie nagrywa mi płyt DVD (żeby nie było nie domówień to to jest nagrywarka DVD :) ) Czy ktos odpowie mi na pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 no hawkow nie sadze zyby nagrywala... wiecej szczegolow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras21 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Żadnych nie nagrywa. A nawet nie których nie odczytuje. Poza tym to jeszcze we właściwościach pisze że dysk jestv w całości zajęty :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wgraj najnowsze firmware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras21 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 mam najnowsze i [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 masz zainstalowane aspi, dma wlaczone, jak masz podpieta wypalarke i na jakich nosnikach wypalasz i z jaka predkoscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...