Mukacz07 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 :blink: mam wielka prosbe chcialbym abyscie pomogli mi w wyborze komponentow do nowego kompa. kwote mam do dyspozcji 5tys. prosze o rzeczowa i szybka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalle1 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zależy od tego, do czego chcesz kompa używać. Chcesz jeszcze monitor, czy samego kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mukacz07 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hmm komp musi dac rade nowym giera i sama skrzynka bo monitor miam w miare ok. 19'' AOC 9K+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hmmm no to w takim wypadku dfi nfultra-d athlon 64 venice box (3000-3200)+ chłodzenie jakie zaraz wybiorą, zalezy od twoich upodoban gf 7800gtx winfasta(leadtek) 2x1024 ddr gskill/mushkin/adata vitesta na samsungach tccd dysk w zaleznosci od tego ile potrzebujesz zasilacz revoltec chomus, najlepoiej cos ok 500, tegan 480, itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Czlowieku cos z Toba nie tak? Nie wystarcza Ci ze zalozyles ten topic? Poza tym dobrze by bylo gdybys spojrzal do przyklejonego poradnika nt. co kupic!! No tak, ale przeciez latwiej sie zarejstorwac i od razu zadawac pytanie, bo sie samemu nie chcialo wysilic i poszukac odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...