kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ludzie !! co wy macie do menu w Sagem'ach ? używaliście tych telefonów przynakmniej ? bo chyba te opowieści macie od kumpli po paru piwach 1575479[/snapback] Ma kumpel bawiłęm siętym telefonem i mi sie nie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 po jednym kontakcie z danym telefonem nie możesz o nim powiedzieć że jest do kitu. mi również się z wyglądu nie spodobał Siemens CT 65, ale po dokładniejszych oględzinach wolałbym go zamiast mojego skromnego Sagem'a MyX5-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 CT miast MyX5-2 ??...eee...nie zamieniłbym... Mi się menu w Sagemie podobało, nie stwierdziłem żadnych większych problemów z nim... Moja mama ma teraz Siemensa (C62 - więcej jej nie trzeba)...jest bardzo zadowolona... aale... kilka moich koleżanek ma siemensy i praktycznie na każdej długiej przerwie któraś mi żyć nie daje "bo coś się jej zwiesiło :|" :P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 raven , z wyglądu to jest do kitu ale niestety ma coś 11 mb pamięci, to niestety nie jest równe niecałym czterem w x5-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...