rcube Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Hehe a mnie ten topic uswiadomil ze sa w juz sklepach gf7800 :mrgreen: A ja szpanuje na osiedlu nowo zakupionym radkiem 9800por.... milo jest zyc w nieswiadomosci :lol: BTW. A nie da sie 4x1GB pamieci ? :mrgreen: Wogole fajny sprzecik sie szykuje.... pozazdroscic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Hmmm... Pytam sie tutaj bo nie chce zakladac osobych tematow do kazdego podzespolu :) Jezli chodzi o pamieci to co jeszcze powiecie o tym modelu Geil??? Z gory dzieki za odp. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ciach!nia. 3-3-4-8-8 ? dupowate timingi. ja juz mam te patrioty o ktorych pisałeś wyżej, nie kręci się to wogole. tzn do 10MHz+ chyba że pojechac ostro po timingach i pamięciach, ale nie sprawdzałem. co do 4x 1GB - na E3 działa :) oczywiście 2T ale nawet sie nie wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vestin Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 weź lepszy zaslicz !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ale sprzęcior ;] tylko pozazdrościć ;] co do tego ramu to ma troszke niskie timingi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wysokie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...