kamilo23 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Otóż wczoraj było ok oglądałęm filmy a teraz nie moge. problem polega na tym że jak włącze jakiś film to obraz kolory wszystko jest ok, ale po chwili na nowo chce włąączyć to [gluteus maximus] zbita obraz nasycony kolorami zniekształcony, Pr€bowąlme wszystkie kodeki ip. Pamietam że wcześniej wgrałęm remixy do (sterowniki do nforce2), ale to chyba nie ma nic wspólnego bo chodził już na nik komp od 4 dni. Druga sprawa kręciłęm procek i pamieci ale nie ma żadnych błedów. Dalęm wszystko na ustawienai stanadardowe i dalej to samo. Siedze przy kompie jużod 8 godzin i szlak mnie trafia. A nie chce mi się od nowa systemu robić bo się mozę okazać że [gluteus maximus]. Pomózcie bo mnie [ciach]a szlak tafi. :cry: Edited CZy może to wina sterowników do karty graficznej Już sam nie mam pomysłu :mur: :mur: :mur: Edited dodam tyle że jak otwozre jakisfilm w Virtualdub to wszystko jest ok wyświetla siępoprawnie a jak w jakimśinnym odtwarzaczu to [gluteus maximus] zbita nawet w tym windowsowym allplayrze i vaplayer :mur: :mur: :mur: Edytowane 20 Lipca 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 otworz w programie ktory nie kozysta z WMP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Wywal wszystkie kodeki jakie masz. Absolutnie. Wrzuc sobie TO: http://www.afterdawn.com/software/video_so...ers/ffdshow.cfm Wywal wszystkie programy do odtwarzania. Absolutnie. Wrzuc sobie TO: http://www.zoom.idg.pl/ftp/download/pc_103...er_06e_plus.exe Wszystko powinno dzialac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hehe zaloze sie ze uzywasz sterownikow do grafy HD 80.40 ;) sprawdz sobie ustawienia kolor w zakladce overlay (tej dla wyswietlania np filmów) mialem podony problem z tym ze jeden z paramentów zamiast wynosić 1.0 był ponad 3.5 ::>>> pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Tak mie to [caich] że od nowa zrobiłem system :D . ALe dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hehe zaloze sie ze uzywasz sterownikow do grafy HD 80.40 ;) sprawdz sobie ustawienia kolor w zakladce overlay (tej dla wyswietlania np filmów) mialem podony problem z tym ze jeden z paramentów zamiast wynosić 1.0 był ponad 3.5 ::>>> pozdr 1557237[/snapback] Możesz podać co to jest HD 80.43 bo nie kapuje i w jakiej zakładce. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Możesz podać co to jest HD 80.43 bo nie kapuje i w jakiej zakładce. :D 1557468[/snapback] HD80.40 to jest nazwa sterownika do kart graficznych nvidii, z glownym ukierunkowaniem na GF6 i 7 LINK pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...