szron Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Mam problem. Włączam kompa i na ekranie pisze: Your computer case had been opened Press SPACE to continue Klikam spacje i komp się włącza, ale chciałbym pozbyć się tego komunikatu, żeby komp się włączał normalnie, bez naciskania spacji! Edytowane 20 Lipca 2005 przez szron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zapewne slyszales o czyms takim jak instrukcja, radze Ci ja poczytac i ustawic odpowiednia zworke/opcje w biosie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szron Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Zapewne slyszales o czyms takim jak instrukcja, radze Ci ja poczytac i ustawic odpowiednia zworke/opcje w biosie! 1557467[/snapback] Instrukcja jest po angielsku, a ja się dopiero go ucze! Szukałem troche, ale w niej jest tylklo podstawowa teoria. Objaśnienie co, znaczy co, a nie ma nic o np. rozwiązywaniu problemów itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...