pawelceb Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam. Niedawno stałem się posiadaczem głośników 2.1 Creative Inspire T3000. Wszystko było dobrze, aż nagle dziś zauważyłem, ze gdy nie gra zadna muzyka, to z głosnikow wydobywa sie taki jakby szum, trzeszczenie. Jak mslicie jaka mozne byc tego przyczyna i co z tym zrobic? Bo raczej normalne to to nie jest? Czy moze byc to wina karty muzycznej (mam zintegrowaną jakas słabą)? Dzieki za wszelka pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 najprawdopodobniej tak, to wina karty dzwiekowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbike Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ja proponuje zajrzec do mixera systemowego. tego w trayu. poprzesuwaj suwakami na dol powyciszaj wszytko czego nie uzywasz,mi pomoglo sciszenie wejscia liniowego:) ps mam ten sam sprzet i jest ok tylko troche nie wyrabia sub jak jest na maxa bass :/ pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Mozesz sprobowac to wyregulowac ale skutki raczej beda mizerne, a jesli chodzi o powod to tak jak wyzej, wina karty. Kup sobie live 5,1(uzywka) cena nie zbyt duza a do jaksoci bez porownania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Zasilacz jaki :>? W mikserze nie potrzebne urządzenia wyciszone :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...