YoOhnY Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) kupiłem radeona 9600 pro gigabyte 256 mega 128 bit jest cos dziwnego testowalem ja na half life 2 i counter strike source obojetnie jakie ustawie detale spada mi do 15 fps czyli tnie :/ nie wiem co jest a karta podobno jest dobra i nie powinno tak byc nie znam sie nabardzo na sprzecie ale prosze o jakas rade lub pomoc z gory thx ---- mam atlona 2000 xp 2x256 ddr 400 plyte shutle 32ak zasilacz 300 nawet nie wiem jakiej firmy... Edytowane 20 Lipca 2005 przez YoOhnY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 mam atlona 2000 xp 2x256 ddr 400 plyte shutle 32ak zasilacz 300 nawet nie wiem jakiej firmy... 1557053[/snapback] pogrubione moze stanowic pewien problem, gdyz karta swoje Watty potrzebuje. 2 sprawa jest to czy wczesniej miales nV? jesli tak to polecane jest a)gruntowne czyszczenie systemu z resztek driverow b)stawianie systemu od poczatku. jeszcze tylko 2 sprawy 1- szkoda ze kupiles karte przed przeczytaniem przynajmniej szczatkowych opisow 9600. nie wtopilbys niepotrzebnie w 256mb wersje 2-byc moze karta lapie wysoka temperature. sprawdz czy wiatrak za wolno sie nie obraca, czy pamieci nie sa za cieple... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoOhnY Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 wlasnie bede musial pozyczyc od kumpla zasilacz :/ i sprawdzic czy bedzie dobrze chodzic a i sprawdze temperatury bo mozliwe ze to tez jest problem system mam swierzy przeinstalowalem go tuz po wlozeniu nowej karty :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 tylko zeby kumpel mial przynajmniej firmowe 300W a nie nalepke :? po zmianie systemu zainstalowales sterowniki do mobo? i ostatnie caty? btw: swiezy system. lekkie skrzywienie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...