Skocz do zawartości
YoOhnY

Bardzo Dziwny Problem Z Radeonem 9600 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

kupiłem radeona 9600 pro gigabyte 256 mega 128 bit jest cos dziwnego testowalem ja na half life 2 i counter strike source obojetnie jakie ustawie detale spada mi do 15 fps czyli tnie :/ nie wiem co jest a karta podobno jest dobra i nie powinno tak byc nie znam sie nabardzo na sprzecie ale prosze o jakas rade lub pomoc z gory thx

----

mam atlona 2000 xp 2x256 ddr 400 plyte shutle 32ak zasilacz 300 nawet nie wiem jakiej firmy...

Edytowane przez YoOhnY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam atlona 2000 xp 2x256 ddr 400 plyte shutle 32ak zasilacz 300 nawet nie wiem jakiej firmy...

1557053[/snapback]

pogrubione moze stanowic pewien problem, gdyz karta swoje Watty potrzebuje. 2 sprawa jest to czy wczesniej miales nV? jesli tak to polecane jest

a)gruntowne czyszczenie systemu z resztek driverow

b)stawianie systemu od poczatku.

jeszcze tylko 2 sprawy

1- szkoda ze kupiles karte przed przeczytaniem przynajmniej szczatkowych opisow 9600. nie wtopilbys niepotrzebnie w 256mb wersje

2-byc moze karta lapie wysoka temperature. sprawdz czy wiatrak za wolno sie nie obraca, czy pamieci nie sa za cieple...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie bede musial pozyczyc od kumpla zasilacz :/ i sprawdzic czy bedzie dobrze chodzic a i sprawdze temperatury bo mozliwe ze to tez jest problem system mam swierzy przeinstalowalem go tuz po wlozeniu nowej karty :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi