Dyferencjal Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam, chciałem wam pokazać nową stronkę, którą nie dawno ukończyłem: http://basethrower.republika.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 w operze 8 widze tylko obwodke - srodka wogole nie ma.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Masz chyba cos nie tak z operą, w 8.02 wyswietla wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 w operze 8 widze tylko obwodke - srodka wogole nie ma.. 1558793[/snapback] Nie masz/ albo masz starego Flasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenny-f Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 super, design naprawde dobry mocnych efektów flashowych mało, ale i tak robi wrażenie 9/10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moczul Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 mam opere 8 i jest sama obwodka nie widac wogole srodka za to na firefoxie dziala bardzo dobrze i strona jest bardzo dobrze wykonana najbardziej podoba mi sie preolader na poczatku ocena 8\10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 W Firefoxie 1.0.6 widzę samą obwódkę. A wiecie co mnie najbardziej wku**** na stronach? Jak mi zaczyna grać muzyka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 i do tego typu "umc umc umc" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 (edytowane) mam opere 8 i jest sama obwodka nie widac wogole srodka za to na firefoxie dziala bardzo dobrze i strona jest bardzo dobrze wykonana najbardziej podoba mi sie preolader na poczatku ocena 8\10 1564311[/snapback] Ja również nienawidze stron z podkłade muzycznym szczególnie "umc umc" odrazu szukam gdzie to h***stwo się wyłącza. W operze 8 (b 7561) wszystko działa b. dobrze tylko trzeba włączyć flasza i wyłączyć AdBlockera. Ogólnie od strony technicznej strona na wysokim poziomie. @moczul może zapomniałeś że AdBlockera masz włączonego albo wtyczki wyłączone. Edytowane 24 Lipca 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 A ja jak zwykle głupie pytanie do tych którzy widzą samą ramkę: próbowaliście kliknąć prawym myszem i potem "Play"? Dyferencjal: wyłącz antyalias dla tekstu < 10 px (np w dziale mp3) imo lepiej się czyta. I... czy zamiast questbook nie ma być guestbook? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 fajna strona. Szczerze mowiac podoba mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Czcionka w menu jest taka troche taka duza i dziwna :), jakis fajniejszy efekt w menu mogles dać. O muzyce nie wspomne... moze zrob tak by była możliwość włączenia, bo ja jak wchodze na strone z muzyczka to nawet nie patrze co jest na niej ;) Fajna czcionka w tekstach i ta ramka... no i preloader... :) W tle całej strony mógłbyś zrobić ten taki jakby 'brud' jak w preloadarze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) Bardzo ładna stronka, oczywiście zawiera kika błędów/niedopracowań - pozwole sobie je wymienić :> *imo sylewetka z gradientem po otworzeniu flasha - przydałby się jakiś blur, zbyt bardzo widać krawędzie (nie razi w oczy, ale... ^.^) *w o mnie brakuje Ć w "przeczyta", + przydałby się "-" w "Ale co tu dużo pisać - żeby ocenić kawałek...", + wywalenie spacji w "(tak mi się wydajeSPACJA;)" powód - u góry nie zastosowałes spacji (taka sama sytuacja z emotą). *"questbook" poprawić jak wyżej i zmniejszyć blur'a do dodaj/oglądaj księge *mp3'trójka o nazwie "Basethrower-Painkiller" ma puste minuty pod koniec Muzyka - nawet fajna, fav - Basethrower-Painkiller, Basethrower-Love Story (DEMO), Basethrower-Katyousha 2005 (feat darX) 9/10 [; Edytowane 26 Lipca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Fajna czcionka w tekstach i ta ramka... no i preloader... :)A moim zdaniem preloader do pupy, co z tego ze jest jak nie pokazuje ile sie zaladowalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 (edytowane) ten utwór przy otwarciu strony jest także w dziale mp3?? może gdzieś to jest napisane na stronie, ale nie widzę [; stronka fajna ps. choć nie słucham takiej muzyki to twoja mi się podoba ;) Edytowane 26 Lipca 2005 przez FastlY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A moim zdaniem preloader do pupy, co z tego ze jest jak nie pokazuje ile sie zaladowalo? 1566924[/snapback] a czy na kazdej stronie musi byc to samo? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A wiecie co mnie najbardziej wku**** na stronach? Jak mi zaczyna grać muzyka :D 1564324[/snapback] +1 Szczególnie o 0:15. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 W Firefoxie 1.0.6 widzę samą obwódkę. A wiecie co mnie najbardziej wku**** na stronach? Jak mi zaczyna grać muzyka :D 1564324[/snapback] no chyba, że muzyczkę da się wyłączyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...