Andreee Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Hm... Więc moja propozycja jest aktualna :wink: Jeżeli Kingstony nie dawałyby rady to... miałbys Bluescreena przy uruchamianiu o treści PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA - Ja tam mam w XP ja przesadze z pamięciami. A jeżeli chcesz dać im odpocząc to daj je na HCLK, a nie HCLK +33.[/quo To jeżeli to nie pamięci to ja wymiękam :? Nie chodzi o komputer bo i tak jest spoko ale o HONOR! Nie wiem czemu się tak kręci. A może to wina tego że na początku upgredowałem bios z 5.50 na 5.60. Hmm Zabawne bo niedługo podejrzana bedzie jedynie obudowa albo jakiś cooler :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreee Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Bracia w niedoli!!!! Nowe poszlaki w śledztwie! Podejrzewam mojego xp o brak startu powyzej fsb143 Bo przeciez komp normalnie startuje W wolnej chwili pobawie sie i sprawdze. Przed reinstalka walne 98se i obaczymy... chyba ze macie inne sugestie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...