thomson Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hi mam problem moja karta nie przydziela pamięci przez agp (texturowanie agp niedostępne w directx) karta radeon 7000 wszystkie sterowniki zainstalowałem (via catalysty directx) nie wiem co zrobic bo mam ją kilka dni (czytaj brak doswiadczenia :lol: ) (w xp miałem konflikt w menadzerze urzadzeń cpu to agp) w millenium go nie mam ale funkcja jest niedostepna pomóżcie siedze nad tym trzeci dzień!!!! aha i jeszcze jedno czy może to być wina sprzetu (wadliwa karta) ?? serdeczne THANKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Karta wadliwa raczej nie jest jest to wina oprogramowania miałem coś kiedys podobnego. Sproboj recznie usunac sterownik (w menadzerze urzadzen cpu do agp i ponownie go zainstalowac mozesz sprwdzic przed usunieciem versje tego sterownika (prawdopodobnie jest on domyslny- windows) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 sterownik nie był windowsowy jest z VIA datowano 08/10/2000 instalowałem go pare razy nie pomogło; jest nowsza wersja tego sterownika? (servis pack 4in1 był najnowszy 4.43) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 cos gdzies czytalem ze do tych radkow trzeba directx 8.1b, ale nie wiem czy to pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 dzięki za wszelkie sugestie :D, a jeszcze jedno czy kolejność instalowania: VIA 4in1 ,directx, stery karty - ma znaczenie (w moim przypadku-kolejność jak podana) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 na pewno nie :)!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ciąg dalszy walki-dziś włożyłem do mojego kompa radeona 9000 sytuacja identyczna - brak texturowania agp co dziwne jeszcze czasem wywala mi błąd direct draw-podejzenie pada na płyte główną czy może byc uszkodzony port AGP?? (czy to WINA SPRZETU CZY PROGRAMÓW?) napiszcie coś bo mi się patenty kończą (jak nie zostaje serwis a tego chciałbym uniknąć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomson Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 aha i jeszcze jedno czy jakas opcja w biosie odpowiada za texturowanie agp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...