Skocz do zawartości
thomson

texturowanie AGP!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

hi mam problem moja karta nie przydziela pamięci przez agp (texturowanie agp niedostępne w directx) karta radeon 7000 wszystkie sterowniki zainstalowałem (via catalysty directx) nie wiem co zrobic bo mam ją kilka dni (czytaj brak doswiadczenia :lol: ) (w xp miałem konflikt w menadzerze urzadzeń cpu to agp) w millenium go nie mam ale funkcja jest niedostepna pomóżcie siedze nad tym trzeci dzień!!!! aha i jeszcze jedno czy może to być wina sprzetu (wadliwa karta) ?? serdeczne THANKS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta wadliwa raczej nie jest jest to wina oprogramowania miałem coś kiedys podobnego. Sproboj recznie usunac sterownik (w menadzerze urzadzen cpu do agp i ponownie go zainstalowac mozesz sprwdzic przed usunieciem versje tego sterownika (prawdopodobnie jest on domyslny- windows)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciąg dalszy walki-dziś włożyłem do mojego kompa radeona 9000 sytuacja identyczna - brak texturowania agp co dziwne jeszcze czasem wywala mi błąd direct draw-podejzenie pada na płyte główną czy może byc uszkodzony port AGP?? (czy to WINA SPRZETU CZY PROGRAMÓW?) napiszcie coś bo mi się patenty kończą (jak nie zostaje serwis a tego chciałbym uniknąć)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...