Bulsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Krótkie pytanie o wybór płyty glównej. Musi posiadać złącze AGP, powinna obsługiwać A64 (venice) oraz z punktu perspektywy AMD X2, szybka magistrala, 128 bit kontroler pamięci operacyjnej. Pytanie tylko jaki model? Czy istnieje obecnie taka płyta, spełniająca takie wymagania? Prosze o niekrytyczne opinie. Osobiscie wypadłem troszkę z obiegu, dlatego chciałbym konretnie wiedzieć czego unikać / co polecanie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 może Abit AV8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Wlasnie ogladam, ale ona jest na socket 754, :unsure: zalezaloby mi na plycie ktora umozliwi mi powiedzmy za rok czy dwa wlozenie nowego procka (np jakiegos x2) Moze jeszcze inne propozycje? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 av8 na s754 ?? chyba mylisz z kv8 , daruj sobie abita , wez DFI na NF4 i dwujajowiec smialo wejdzie i bedzie pracowal bez problemu ... pozatym jest temat o tym procku i tam mozna sie dowiedziec wiecej , wystarczy poszukaj i uzyc glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Użyję swojej zgodnie z Twoją sugestią ;) Ale zupelnie powaznie bez parafrazowania, pytanie motywowane jest konieczności wyboru dobrej plyty i dobrego proca pod presja czasu...stad takie banalne pytanie Jaki dokladie model DFI byś mi polecił? Pozdrawiam! EDIT: DFI ze zlaczem AGP, bo z tego co znalazlem to nf3 ma AGP, 4-ki pci-e...:( Przieciez nie bede sprzadawał grafy Edytowane 20 Lipca 2005 przez Bulsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 [ EDIT: DFI ze zlaczem AGP, bo z tego co znalazlem to nf3 ma AGP, 4-ki pci-e...:( Przieciez nie bede sprzadawał grafy 1557751[/snapback] Ja mam abita av8 i nie narzekam jest OK . Jak ktoś ma "osrane łapy" to i DFI dla niego będzie do [gluteus maximus]... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwczan Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 DFI NA NF3 ULTRA Ma AGP i S939, ludzie nauczcie się czytać , użyj szukajki :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dziękuję za odpowiedzi. Teraz wiem co zrobic. :> Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...