Skocz do zawartości
Bulsky

Płyta Do Pod Procesory 64bitowe Oraz X2

Rekomendowane odpowiedzi

Krótkie pytanie o wybór płyty glównej. Musi posiadać złącze AGP, powinna obsługiwać A64 (venice) oraz z punktu perspektywy AMD X2, szybka magistrala, 128 bit kontroler pamięci operacyjnej. Pytanie tylko jaki model? Czy istnieje obecnie taka płyta, spełniająca takie wymagania?

Prosze o niekrytyczne opinie. Osobiscie wypadłem troszkę z obiegu, dlatego chciałbym konretnie wiedzieć czego unikać / co polecanie ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

av8 na s754 ?? chyba mylisz z kv8 , daruj sobie abita , wez DFI na NF4 i dwujajowiec smialo wejdzie i bedzie pracowal bez problemu ... pozatym jest temat o tym procku i tam mozna sie dowiedziec wiecej , wystarczy poszukaj i uzyc glowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Użyję swojej zgodnie z Twoją sugestią ;)

Ale zupelnie powaznie bez parafrazowania, pytanie motywowane jest konieczności wyboru dobrej plyty i dobrego proca pod presja czasu...stad takie banalne pytanie

Jaki dokladie model DFI byś mi polecił?

Pozdrawiam!

EDIT: DFI ze zlaczem AGP, bo z tego co znalazlem to nf3 ma AGP, 4-ki pci-e...:( Przieciez nie bede sprzadawał grafy

Edytowane przez Bulsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[

EDIT: DFI ze zlaczem AGP, bo z tego co znalazlem to nf3 ma AGP, 4-ki pci-e...:( Przieciez nie bede sprzadawał grafy

1557751[/snapback]

Ja mam abita av8 i nie narzekam jest OK . Jak ktoś ma "osrane łapy" to i DFI dla niego będzie do [gluteus maximus]...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi