Sparrov Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Akademia Morska - ZIP 1560342[/snapback] ZIP? Czy ZIM :P czy może ZP :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 ZIP? Czy ZIM :P czy może ZP :P ? 1561997[/snapback] Kierunek : Zarządzanie Inżynieria Produkcji Specjalizacja : Logistyka U nas są 2 wydziały (jeden tzw. lądowy i morski - ja będę na lądowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 No i się dostałem. Psychologia wieczorowa na UW czeka ;] Ale sie ciesze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Akademia Medyczna Wrocław - wydzial lekarski 1559822[/snapback] Gratuluje :) Powiedz mi, jak miales zdaną mature, ze sie dostales, i ile bylo chetnych na jedno miejsce? Bardzo by mi sie przydaly te informacje. PS. Rozumiem, ze studia dzienne i kierunek lekarski lub stomatologia? Edytowane 28 Lipca 2005 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 AR w Krakowie, albo AE w Krakowie - nie moge sie zdecydowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Gdańska Wyższa Szkoła Humanistyczna - Dziennikarstwo i Public Relations 1559882[/snapback] Lepszej szkoły nie było ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 AWf Krakow - Tur i Rekr. Jest ktos z AWF? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Informatyka - ETI PG 1557549[/snapback] Hie hie, tez jestem ze Szczecinka i tez ide na PG wydział ETI :] Kierunek elektronika i telekomunikacja. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) A ja sie na SGH dostanę :P Albo na politechnike do Poznania ;) Lub na UJ :D PS. mam 14 lat :twisted: //ath: poprawiłem :P Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Visual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) A ja sie do SGH dostanę :P Albo na politechnike do Poznania ;) Lub na UJ :D PS. mam 14 lat :twisted: 1617768[/snapback] Widac, ze masz 14 lat, pisze sie 'na Sgh' a nie 'do'. ;] Ale nie martw sie, za 4-5 lat bedziesz sral zarem. ;] Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Politechnika Lodzka, wydzial chemiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Na polibudzie lodzkiej bylo jeszcze masa wolnych miejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ja bede na Uniwerku wroclawskim - fizyka komputerowa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Akademia EKonomiczna Poznań :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...