Skocz do zawartości
Gość wow3k

Dialnet Dsl 1 -taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia. Dwa tygodnie temu (8 lipca) podpisałem z Dialogiem umowę oferty specjalnej "Dialnet DSL 1 - Taniej". Oferta ta dotyczy wyłącznie umowy podpisane od dnia 21.06.2005 do dnia 30.09.2005.

A o to cennik:

opłata za uzyskanie dostępu do usługi: 99% rabat - 4zł!

opłata abonamentowa: 101 zł brutto!

maksymalna przepustowość: 1Mb/s!

Żadnych limitów.

Czekam dopiero dwa tygodnie na monterów, z tego co wiem mają oni dwa miesiące na zamontowanie i aktywowanie usługi. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma tą usługę "Dialnet DSL 1 - Taniej" i czy różni się ona czymś od "Dialnet DSL 1" ?

Najlepsze jest w tym to, że obecnie mam DialNet Co Dzień, płacę abonament 101zł na miecha a więc przechodzę na DSL 20 razy szybszą za jedyne 4zł a abonament będzie ten sam ! :]

Poza tym dzwoniąc do Dialogu zamawiałem usługę DSL 256... nie wiem czemu ale reprezentant Dialogu podczas podpisywania umowy wyciągnął umowę "DSL 1 - Taniej" ! :] Troszke bylem zdziwiony bo o tej ofercie na stronach dialogu nic nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam DSL 2 "mega", promocja w mojej okolicy "2 mega w cenie 1 mega'. Ale teraz późna godzina i jestem pijany, więc nie bede grzebał w papierach :wink:.

u mnie było tak, że jest zakładany "LAN" w mojej okolicy (osiedle) no i dialog stracił klijentów :wink:, no a że miałem ISDN i jakos wychodziło z rachunków ponad 100 zł (chyba 114), no do zmiana na DSL (klijent indywiduwalny).

No ale trafiłem na promocje "2 mega w cenie 1 mega" no to mam 2 mega w cenoe ok 140 zł, jeszcze na umowe popatrze :]

O ile mi widomo, aby miec DSL to trzeba mieć taryfe powyżej "atut" (tak pisze na stronie)

Edytowane przez Son-Goku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Wrocławia. Dwa tygodnie temu (8 lipca) podpisałem z Dialogiem umowę oferty specjalnej "Dialnet DSL 1 - Taniej". Oferta ta dotyczy wyłącznie umowy podpisane od dnia 21.06.2005 do dnia 30.09.2005.

A o to cennik:

opłata za uzyskanie dostępu do usługi: 99% rabat - 4zł!

opłata abonamentowa: 101 zł brutto!

maksymalna przepustowość: 1Mb/s!

Żadnych limitów.

Czekam dopiero dwa tygodnie na monterów, z tego co wiem mają oni dwa miesiące na zamontowanie i aktywowanie usługi. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma tą usługę "Dialnet DSL 1 - Taniej" i czy różni się ona czymś od "Dialnet DSL 1" ?

Najlepsze jest w tym to, że obecnie mam DialNet Co Dzień, płacę abonament 101zł na miecha a więc przechodzę na DSL 20 razy szybszą za jedyne 4zł a abonament będzie ten sam ! :]

Poza tym dzwoniąc do Dialogu zamawiałem usługę DSL 256... nie wiem czemu ale reprezentant Dialogu podczas podpisywania umowy wyciągnął umowę "DSL 1 - Taniej" ! :] Troszke bylem zdziwiony bo o tej ofercie na stronach dialogu nic nie ma...

1557530[/snapback]

Poki co i tak ten caly DSL z dialogu dostepny jest dla dosc waskiego grona uzytkownikow - poczekamy zobaczymy.

P.S. Sam siedze na CDI dialogu (bo DSLa jeszcze nie ma....)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi