Red_bull Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Yo! obecnie mam GF mx400 64mb.. czy opłaca mi sie wymienić za dopłatą 30zł na RADEON 7500 64 MB DDR DVI-TV ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) a) zmien czcionke i kolor bo zle sie czyta b) wyjscie TV na tym radku jest bardzo dobre i dla samego wyjscia TV warto zmienic c) nie wiem co jest wydajniejsze ale roznice pewnie nie beda ogromne. Edytowane 20 Lipca 2005 przez sucker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja bym zmieniał miałem parę lat temu tą karte i wszystko zasuwało lepiej niż na mx400 i jakość obrazu jak kolega u góry muwił była o niebo lepsza. I zmień czcionkie !!!! Do konia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_bull Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 mam jeszcze jedną karte na uwadze gf4 mx440se 64/64 tv, czy nielepsza bedzie od R7500? jak myslicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Wszystko bedzie lepsze od GeForce MX400, oprocz MX440 ;] Lepiej brac tego radeona, napawde... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 co do wyjścia tv to sie zgadzam że na radeonie lepsze ale co do gier to ati olewa stare karty i możesz mieć problemy w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 ati olewa stare karty no z tym czy olewa to nie wiem ale NV nie lepsza wiadomo ze nie beda sie przejmowac starociami. Zajmuja sie tylko srednia polka i wyzsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Radek 7500 ma wydajnosć GF2 pro ale przewyższa go ilością funkcji 3D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 bierz radka a o tym mxse64 bitowym zapomnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 no z tym czy olewa to nie wiem ale NV nie lepsza wiadomo ze nie beda sie przejmowac starociami. Zajmuja sie tylko srednia polka i wyzsza. 1558939[/snapback] Wersja 128 bit tak 64 nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Właśnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...