Skocz do zawartości
Staruszek

Zasilacz Za 80-100zł

Rekomendowane odpowiedzi

Z kolegom chcemy kupić zasilacze. Rozglądamy się na allegro i natknęliśmy się na ten model: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57545447 Proszę powiedzieć czy dany model jest dobrym wyborem, czy może inny z fortronów będzie lepszy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57939135

A może cos innego??

Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak. Zalezy do ktorego zestawu ten zasilacz. Jak do tego co masz w sigu to brałbym ten pierwszy, 350 Wat. Spokojnie do O/C wystarczy jeszcze

1557805[/snapback]

Jestem w trakcie modernizacji komputera. W tej chwili mam 1Gb pamięci i chce zakupić jeszcze Radka 9800Pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To masz problem. Zarówno procek jak i radek ciągną dużo z linii +5V a w tym THA-P obciążalnośc piątki jest słabiutka. Rozejrzyj się bardziej za fortronami GTF lub GTP.

1557877[/snapback]

No to faktycznie nie ma co ryzykować. Co powiesz o tym zasilaczu? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57087945

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ramzes The Great

Bezpośrednia konkurencja MODECOMA, NEOTECA i CHIEFTECA. Jednakże profesjonalne zasilacze LogicConcept charakteryzują się o wiele lepszych chłodzeniem - niesłyszalnym poziomem szumów, przy zastosowaniu tej samej wysokiej klasy komponentów.

Jako jedyni gwarantujemy, że po uruchomieniu zasilacza będzie cisza i spokój!

Zasilacz spełnia międzynarodowe, rygorystyczne normy! :mur: :mur: :mur:

Daj sobie spokoj z tym zasilaczem, to jest klasa codegena, a to co pisze sprzedający mozna włożyc miedzy bajki taka niestety prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te mdn to zlom :D

1558182[/snapback]

Panowie co mi polecacie?

Zależy mi na zasilaczu, który nie dobije mi Radeona 9800Pro. Zabiłbym chyba się gdyby mi się coś stało z grafiką. Zbieram na tą grafe kilka miesięcy, więc zależy mi na w miare taniej zasiłce, która udzwignie Radka 9800Pro, Durona 1800Mhz, Asrocka K7S8X, 2x512MB pamięci, Cd-rom. Za kilka miesięcy wymienie jeszcze procka i mobo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Ostatnio strzeliłem sobie MODECOM ATX-300GTF 300W PFC . Super zasiłki. Ciągnie sempa 2800+@2220MHz , K7S8XE , 2x256 Ram , 2x barracuda 7200 (120+80GB) , 1xDVD , 1xDVD-RW , FX 5200 Ultimate 250@300 500@600, box-a + dodatkowy wicher wyciągowy i neo usb.

Wcześniej miałem Codeshita :mur: ale zdążyłem zmienić przed wielkim i kosztownym BOOM!!! :D Więc 350W to już chyba wymiatacz... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi