Staruszek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Z kolegom chcemy kupić zasilacze. Rozglądamy się na allegro i natknęliśmy się na ten model: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57545447 Proszę powiedzieć czy dany model jest dobrym wyborem, czy może inny z fortronów będzie lepszy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57939135 A może cos innego?? Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Więc tak. Zalezy do ktorego zestawu ten zasilacz. Jak do tego co masz w sigu to brałbym ten pierwszy, 350 Wat. Spokojnie do O/C wystarczy jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Więc tak. Zalezy do ktorego zestawu ten zasilacz. Jak do tego co masz w sigu to brałbym ten pierwszy, 350 Wat. Spokojnie do O/C wystarczy jeszcze 1557805[/snapback] Jestem w trakcie modernizacji komputera. W tej chwili mam 1Gb pamięci i chce zakupić jeszcze Radka 9800Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 To masz problem. Zarówno procek jak i radek ciągną dużo z linii +5V a w tym THA-P obciążalnośc piątki jest słabiutka. Rozejrzyj się bardziej za fortronami GTF lub GTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 To masz problem. Zarówno procek jak i radek ciągną dużo z linii +5V a w tym THA-P obciążalnośc piątki jest słabiutka. Rozejrzyj się bardziej za fortronami GTF lub GTP. 1557877[/snapback] No to faktycznie nie ma co ryzykować. Co powiesz o tym zasilaczu? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57087945 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Bezpośrednia konkurencja MODECOMA, NEOTECA i CHIEFTECA. Jednakże profesjonalne zasilacze LogicConcept charakteryzują się o wiele lepszych chłodzeniem - niesłyszalnym poziomem szumów, przy zastosowaniu tej samej wysokiej klasy komponentów. Jako jedyni gwarantujemy, że po uruchomieniu zasilacza będzie cisza i spokój! Zasilacz spełnia międzynarodowe, rygorystyczne normy! :mur: :mur: :mur: Daj sobie spokoj z tym zasilaczem, to jest klasa codegena, a to co pisze sprzedający mozna włożyc miedzy bajki taka niestety prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 te mdn to zlom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 te mdn to zlom :D 1558182[/snapback] Panowie co mi polecacie? Zależy mi na zasilaczu, który nie dobije mi Radeona 9800Pro. Zabiłbym chyba się gdyby mi się coś stało z grafiką. Zbieram na tą grafe kilka miesięcy, więc zależy mi na w miare taniej zasiłce, która udzwignie Radka 9800Pro, Durona 1800Mhz, Asrocka K7S8X, 2x512MB pamięci, Cd-rom. Za kilka miesięcy wymienie jeszcze procka i mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 kup modecoma gtf badz mc :D nowy na gwarancji fortron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 kup modecoma gtf badz mc :D nowy na gwarancji fortron 1558607[/snapback] ste3an masz na myśli ten zasilacz? http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=2423 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 tak, ten jest dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staruszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dzięki wielkie Panowie. Wiem, że jest to stosunkowo nowy zasilacz na rynku, dlatego chciałbym przeczytać jakiś artykuł. Może wiecie gdzie można coś ciekawego przeczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 chyba tez sie zdecyduje na tego modecoma 350 nowego, do takiego konfigu: s754: sempron 2600+, gigabyte GA-K8NS, Seagate 80gb SATA, r9800pro, 512ram powinien pociagnac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stackburn Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam. Ostatnio strzeliłem sobie MODECOM ATX-300GTF 300W PFC . Super zasiłki. Ciągnie sempa 2800+@2220MHz , K7S8XE , 2x256 Ram , 2x barracuda 7200 (120+80GB) , 1xDVD , 1xDVD-RW , FX 5200 Ultimate 250@300 500@600, box-a + dodatkowy wicher wyciągowy i neo usb. Wcześniej miałem Codeshita :mur: ale zdążyłem zmienić przed wielkim i kosztownym BOOM!!! :D Więc 350W to już chyba wymiatacz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...