Skocz do zawartości
Robertcik

BENCHMARK GE FORCE FX

Rekomendowane odpowiedzi

Tak siedze i przegladam siec i oto znalazłem benchmark GeForce FX luknijcie Dołączona grafika

niechce nic mówić ale w ustawieniach na maxw UT2003 mam 73 fps przy roz 1600x1200 (procek@2,85) jutro podkręce jeszcze bardziej procka i przetestuje w 1200x1024

http://twojepc.pl/news_zdjecie.php?news02/3632_3.jpg

troche mało mi się wydaje tego wszystkiego jak na 270003D marków :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no, takie zdjecia zamieszczasz. Pomyslales chociaz przez chwile. Ani do wygodne, ani czytelne i modemowcy sie wqrza.

Poza tym to male wyniki mowisz ?

W q3 2x szybszy od gf4ti4600 czyli jakies 70 % lepiej od R9700.

W UT2k3 2,5x szybszy czyli jakie 2x szybszy od R9700

W nature z 3dmarka 3x szybszy czyli jakies 2,5x szybszy od R9700. Nie wydaje mi sie, ze to kiepskie wyniki jak na 27k w 3dmarku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zdjęć to przepraszam, ze takie duze ale nie wiem jak sie je zmniejsza (nie mam zadnego programu do tych celow bo jestem w robocie sami wiecie tylko "oryginaly") a co do wynikow to jutro wrzuce testy z UT2003 na R9700Pro w 1200x1024 i zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zdjęć to przepraszam, ze takie duze ale nie wiem jak sie je zmniejsza (nie mam zadnego programu do tych celow bo jestem w robocie sami wiecie tylko "oryginaly") a co do wynikow to jutro wrzuce testy z UT2003 na R9700Pro w 1200x1024 i zobaczymy.

A mi tam nie przeszkadza :). No wydajność jest rewelacyjna :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zdjęć to przepraszam, ze takie duze ale nie wiem jak sie je zmniejsza (nie mam zadnego programu do tych celow bo jestem w robocie sami wiecie tylko "oryginaly")

A darmowy IrfanView to co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak siedze i przegladam siec i oto znalazłem benchmark GeForce FX luknijcie Dołączona grafika

niechce nic mówić ale w ustawieniach na maxw UT2003 mam 73 fps przy roz 1600x1200 (procek@2,85) jutro podkręce jeszcze bardziej procka i przetestuje w 1200x1024 

Tak, ale to jest z AA4x i AF8x. :D

Czekam na wyniki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...