P4l4din Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam mam taki problem posiadam w domu mała sieć kilka komputerów połączonych sieciowo i teraz mój problem jak włączyć komputer za pomocą innego przez sieć?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam mam taki problem posiadam w domu mała sieć kilka komputerów połączonych sieciowo i teraz mój problem jak włączyć komputer za pomocą innego przez sieć?????? 1557918[/snapback] W biosie poszukaj Wake On LAN .....or smthg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Procz tego jak juz kolega wspomnial w komputerze ktory chcemy uruchomic potrzbeny jest sprzet z funkcja WOL trzeba komputer taki spingowac odpowiednia komeda. Temat byl juz poruszany lecz nie moge sobie przypomniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...