Sprinter21 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam pytanie dotyczące artefaktów, czy jest taka możliwość że występują np. tylko w jednej grze?czy jeżeli są to już wszędzie tzn. pulpit itp.i czy jest jakaś szansa je zminimalizować lub usunąć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREGSMRQ Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Raczej mogą, mój kolega miał ciekawsze zjawisko, arty mu wyskakiwały w każdej grze tylko nie w doomie 3 :blink: , ale tak, jest możliwe, że arty są tylko w jednej grze, nawet na tylko jednym obiekcie w grze. Edytowane 20 Lipca 2005 przez GREGSMRQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 no ja np mam arty TYLKO w batllefield 2 (na podkeconym 6600gt) reszta gier bez problemu a jak zjade pare mhz w dol to juz nie mam tego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...