Gość Confi_old Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam zakupilem laptopa: Toshiba Qosmio F15-AV201 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.t...67&ccid=1291021 W stanach i mam kilka pytan: 1) dlaczego on tak sie grzeje? czy ma to cos wspolnego z innym napieciem w stanach? 2) czy ma badz wie gdzie moge znalesc sterowniki procz tych na płycie 3) czy jest PL instrukcja w necie? a moze ktos takowa posiada? z giry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam zakupilem laptopa: Toshiba Qosmio F15-AV201 1558213[/snapback] Tez mam Toshibe i sie strasznie grzeje :( hmmm.... jestes i tak o wiele lepszy bo qosmio uzywa PM a ja mam P4 w Sattelite :( Czy tez dosc mocno grzeje cie sie karta graf. ???? Jesetm ciekawe jak rozwiazali ten problem w nowych qosmio :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Confi_old Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 wiesz co moje gg to 1127279, jakbys mogl to odezwij sie do mnie, z checia porozmawiam z Toba bo nie widze zbytnio sensu rozmowy na forum ;) wymieniajac sie postami :) co do grzania, sam laptop to jeszcze jakos w miare sie grzeje, ale zasilacz to dosłownie piekarnik :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...