Sector19 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Jak w temacie mam pytanko Co to za chłodnica... i jaką ma wydajność np w porównianiu do produktow Black Ice lub Kadeciaka :) Dziekuje z Góry!!! OTO ONA !!! Aukcja Allegro Chłodnicy... taką samą dziś dostałem Edytowane 20 Lipca 2005 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 jest to chłodnica "zrób to sam" coś podobnego chyba w którymś sklepie internetowym widziałem. Poza tym jak ma 4 mega wyjce 80mm to mi by było szkoda uszu na nią. Zapewne wymięka przy ładzie gdyż jest miedziano aluminiowa. Seria BIP, BIX napewno jestlepsza i po zastosowaniu odpowiednich wentyli cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Za te cenę na pewno się nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Poza tym gwoli scisłosci to jest skraplacz a nie chłodnica :) tyle ze kiedyś sprzedawali to jako chłodncie również w gotowych zestawach z DiscoTechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Za te cenę na pewno się nie opłaca. 1558341[/snapback] Dostałem taka za darmo i zastanawiam sie czy jest sens wkładać ją do mojego wc :). Hmmmmm chyba wloze i zobacze coto potrafi :) (wygląda biednie :P) A co do buczenia to na 12v NIE da sie wyżyć, na 7v Dla mnie jeszcze za głośna... (ciut ale ale)... 5v cisza.... :) Tylko żę łożyska kulkowe są we wiatraczjkach to słychać terkotanie jak sie przysłuchać :). No dzięki za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 No wwłasnie jak nie włozysz do kompa to sie nie przekonasz. Ale mysle ze nie bedzie zle. Jak sprawdzisz to zamiesc wyniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...