Otwinek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 siema jestem w canadzie i kupilem lapsa toshiba satelite p30-rv2 i bateria powiinna pracowac 2 godz ale cos jest nie takczy znacie jakis program ktory diagnozuje zywotnosc i inne cechy baterii?? pomozcie bo niedlugo mm samolot do PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 siema jestem w canadzie i kupilem lapsa toshiba satelite p30-rv2 i bateria powiinna pracowac 2 godz ale cos jest nie takczy znacie jakis program ktory diagnozuje zywotnosc i inne cechy baterii?? pomozcie bo niedlugo mm samolot do PL 1558272[/snapback] Nie ma takowego programu raczej. 2h to ona powinna dzialac, ale zapewne w trybie oszczedzania energii.Wiec moze poprzelaczaj wszystkie funkcje na najoszczedniejszy tryb w sofcie Toshiny i zioraj na czas pracy wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 siema jestem w canadzie i kupilem lapsa toshiba satelite p30-rv2 i bateria powiinna pracowac 2 godz ale cos jest nie takczy znacie jakis program ktory diagnozuje zywotnosc i inne cechy baterii?? pomozcie bo niedlugo mm samolot do PL 1558272[/snapback] a ile Tobie wytrzymuje bateria i co w tym czasie robisz na laptopie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...