dbedzard Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Witam chce podłączyć kompa do TV i zgrac film na dysk ale nie wiem od czego zacząć i jak to zrobić :/ co chcecie wiedzieć? Edytowane 21 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 posiadasz np: karte TV ktora ma wejscie video ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Mam karte TV, sporo kabelków... Winfast 2000XP Expert rozumiem że chcesz żeby zrobił tak: podłączam przejsciówke s-video do karty TV, dołączam kabel s-video do TV. ale co dalej...? a może przez zwykłą antenę telewizyjną? ale nie wiem czy będzie dobra jakość :/ w każdym bądz razie jakiego programu użuć żeby już nagrywać film nadawany z anteny? Edytowane 21 Lipca 2005 przez dbedzard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...