Robertcik Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ma ktoś może takiu programik (wizualizacja architektoniczna pod 3D studio) albo wie skąd go mogę ściągnąć (na DC mają uszkodzoną wersję kaz ściąga jakieś śmieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 No i co nikt nie ma tego programu ani nie wie gdzie mozna go znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ... u każdego dealera Autodesk-u za 2000 euro netto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ... u każdego dealera Autodesk-u za 2000 euro nettoA czy widziałeś kogoś tutaj kto kupuje oryginały pozatym żyjemy w POLSCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 cóż akurat ja chyba jestem tym rodzynkiem i mam legalną windę i 3ds viz, corela, inne drobne, poza tym freeware. nie mam piratów, używałem kiedyś, teraz zarabiam na tym pieniadze i uważam, że powinienem za to zapłacić. można długo gadać o piractwie - większość została powiedziana. Polska? ja ją tworzę i ty i my wszyscy - niezależnie czy nam się podoba czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jeszcze jedno - mnie do końca się zgadzam z polityką wielu firm jeśli chodzi wersje niekomercyjne i ich ceny - powinny być na tyle niskie wręcz symboliczne i dostępne dla studentów i uczniów. co do softu komercyjnego - to jeśli nie wykonujesz go charytatywnie - a wizualizacje architekktoniczne takie na pewno nie są - to hmmm, wypada kupic soft. jeżeli 3ds jest za drogi to można spróbowac sił na np caligari true space czy innym :evil: . Ja np. nie korzystam z photoshopa tylko z picture publishera 8, nie mam wcale ms office tylko (imho - o wiele lepszy) star office. itd, itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Na sharereactor.com jest wersja 4.2 (czyli juz pod nazwa Autodesk VIZ 4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...