ravenclaw Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Czy sądzicie że to jest dobre a nawet bardzo dobre?? Bo kupił to sobie kumpel. AMD ATHLON XP 2200+ /266MHz EPOX 8K9AI KT400 SOCA ATA133 AGP8 Rodeon 9700:P Pamiątki 512 DDR PC 333 Czy to wymiata?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 chcialbym miec taki zestawik (tego radeona to chetnie zamienilbym na nv30 ;) :D ) a czy wymiata oj tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Czy sądzicie że to jest dobre a nawet bardzo dobre?? Bo kupił to sobie kumpel. AMD ATHLON XP 2200+ /266MHz EPOX 8K9AI KT400 SOCA ATA133 AGP8 Rodeon 9700:P Pamiątki 512 DDR PC 333 Czy to wymiata?? Spoko sprzecik! A moze cos wiecej jeszcze o nim, jaki dysk?, CD?, CD-RW?, dzwiekowka?, i.t.p?, monitor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Napisz ile masz w 3D Marku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jeszcze sie pyta czy wymiata :-) hmmm....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jeśli chodzi o dalsze podzespoły to są tutaj:P HDD WD 120 GB WD1200JB 7200OBR 8MB CACHE MONITOR SAMSUNG 17" (SM757MB) ale taki sobie jest :oops: Myszka optyczna i klawiatura bez przewodowa. CD-RW TEAC 40/12/48 DVD nie bo jest denerwujące Karta muzyczna SB Audigy SB1394 GŁOSNIKI SAMSUNG 5100 2+SUBWOOFER W sumie spoko jest i czarna obudowa za 180 zł ale nie wiem jakiej frimy jest chyba CODEONA jak się nie mylę. Z zasilaczem 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jeśłi chodzi o 3DMarka to już za niedługo dam wyniki w sobotę bo teraz nie mam czasu iść do kumpla a pozatym on cały czas siedzi i gra qrwa nie wiem poco mu starzy tyle dali na kompa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Czy sądzicie że to jest dobre a nawet bardzo dobre?? Bo kupił to sobie kumpel. AMD ATHLON XP 2200+ /266MHz EPOX 8K9AI KT400 SOCA ATA133 AGP8 Rodeon 9700:P Pamiątki 512 DDR PC 333 Czy to wymiata?? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... (dups!) (spadłem z krzesła...) :D Swoją drogą ciekawe ile za całość dał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 super sprzecik nie jeden by chciał miec taki sprzecik .i całkiem niezle skonfigurowany sprzetowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 W sumie to oni to brali na firmę znaczy się jego starzy i bez watu :D Wiec wszło ich gdzieś z 7000 zł więcej nie tylko jest jeden problem w 3DMarku specialnie ciekawość mnie żrzerała i go zapuściłem i ma tylko 9753 punkty czy to przez przypadek nie zamało i co możę być tego przyczyną. Ma WIN XP PROF. więc nie wiem wszystko zainstalowane stery i wogulę a tu qrwa tylko nie całe 10000 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 via 4in1 albo namotal jushw systemie tymingi pamiatek fsaa anizo i takie tam ?? albo jakas lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 W sumie to oni to brali na firmę znaczy się jego starzy i bez watu :D Wiec wszło ich gdzieś z 7000 zł więcej nie tylko jest jeden problem w 3DMarku specialnie ciekawość mnie żrzerała i go zapuściłem i ma tylko 9753 punkty czy to przez przypadek nie zamało i co możę być tego przyczyną. Ma WIN XP PROF. więc nie wiem wszystko zainstalowane stery i wogulę a tu qrwa tylko nie całe 10000 :( !?!?!?!? to ja na tym co nizej mam 9200 i dalem 3 razy mniej przydalo by sie zeby ktos mu skonfigorowal i zoptymalizowal conieco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No więc po sformatowaniu dysku dochodzi do 14300 punktów więcej nie ma mowy chyba coś niechce się w nim zgrać od początku go instalowałem i ciach!a więcej nie dar rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 A jak nie to jest jakaś lipa i ide się zabić. Jak ktoś ma jeszcze jakąś rade żeby z niego więcej wyciągnąć to słucham:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 14300 to naprawde nieźle Nie ma co się wpieniać, to bardzo dobry wynik na taką maszynę. Kręć proca i grafe to bedzie więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 To good ze to jest dobry wynik bo już się bałem a kumpel się wkurzyał bo to ja mu wybierałem zestaw. I pewnie by mnie zabił jak by się dowiedział że Cienki jest komp. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...