sudzio Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Jak ja nie lubie kupować prezentów.. nigdy nie wiem co kupić :P Kumpel ma w sobote osiemnastke no i musimy cos mu odpalić. Budżet to około 90 zł :P Może jakaś propozycja ? help!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Był już kiedyś taki temat. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) ALLEGRO -> KATEGORIA DZIWACTWA tam coś zapewne znajdziesz powodzenia B) update: Kaftan bezpieczeństwa + " żółte papiery'' :lol: :lol: :lol: Edytowane 21 Lipca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 niesety allegro odpada, szkoda bo duzo tam fajnych zeczy znalazłem :( juz za pzno bo impreza w sobote i paczka z allegro by nie doszła na czas :( a kaftanik całkiem wpożo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Pomyslalem dokaldnie o tym samym co Kucyk :) Nawet raz sprawilismy kumplowi taki kaftan, naprawde bylo sporo smiechu i ogolnie dobrze wspominamy ten prezent. Zalezy co to za osoba, nieraz mozna wlasnie cos takeigo smiesznego, a nieraz nawet nei ma sensu sztywniaka kupowac czegos takeigo, wiec pozostaje jakis dobry skorzany portwel, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 niesety allegro odpada, szkoda bo duzo tam fajnych zeczy znalazłem :( juz za pzno bo impreza w sobote i paczka z allegro by nie doszła na czas :( a kaftanik całkiem wpożo :D 1558765[/snapback] przybij do gościa od kaftanu - jak wyśle Ci priorytetem dziś do 15-16 to paczka na 99% będzie jutro u Ciebie warto spróbować według mnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 przybij do gościa od kaftanu - jak wyśle Ci priorytetem dziś do 15-16 to paczka na 99% będzie jutro u Ciebie warto spróbować według mnie B) 1558775[/snapback] On ma racje weduk mnie tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 On ma racje weduk mnie tez 1558829[/snapback] Kolego nastepnym razem zanim coś napiszesz użyj słownika ew. Worda.. Nastepnym razem zaprocentujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Kolego nastepnym razem zanim coś napiszesz użyj słownika ew. Worda.. Nastepnym razem zaprocentujesz... 1558929[/snapback] Ja bym mu worda nie polecał ... może być tylko gorzej :> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 w krakowie jeździ tramwaj nr 18... :D kiedyś tablica tego tramwaju była popularnym prezentem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 w krakowie jeździ tramwaj nr 18... :D kiedyś tablica tego tramwaju była popularnym prezentem :D 1559483[/snapback] :banana: :lol: no taki prezent byłby nieziemski :D szkoda że wcześniej nikt takiego pomysłu na forum nie rzucił <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 w krakowie jeździ tramwaj nr 18... :D kiedyś tablica tego tramwaju była popularnym prezentem :D 1559483[/snapback] To jest naklanianie do przestepstwa ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jak ja nie lubie kupować prezentów.. nigdy nie wiem co kupić :P Kumpel ma w sobote osiemnastke no i musimy cos mu odpalić. Budżet to około 90 zł :P Może jakaś propozycja ? help!!! 1558696[/snapback] Jak to co flaszke Finlandie 0,75 i coś drobnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...