Matti89 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Sorry za takie troszke lamerskie pytanie.. ale w zasadzie nigdzie o tym nie doczytalem a ciekawy jestem czy to wogole ma jakies znaczenie jak to sie ustawi... <_< wartosc koncowa i tak jest taka sama :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wszystkie te dzielniki to to samo.... chociaz podobno na najwiekszym idzie najwyzsze fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Masz topic o NF7 to czemu tam nie poszukałeś. Było to kilka stron wcześniej. Pozatym zgadzam się z leborq. Z tym że małą uwaga, nie zawsze jest tak że na najwyższym jest najwyższe FSB, zgłaszano też że na 5/5, czyli wychodzi na to że trzeba samemu przetestować. Pozdrawiam! BTW. Ja mam 6/6, z niższymi były jakies przeboje, ale nie pamiętam już co to było bo to było dawno:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matti89 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 thx ;p ajsi: szukalem;) ale temat o NF7 jest dosc dlugi i moglem nie zauwazyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...