zuy_zgred Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Czy karty na AGP 4x pasują do płyt z AGP 2x? Chcę sprzedać moją karte kumplowi i nie wiem czy mu będzie działała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=144636 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 KLIKNIJ TU Karta będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 hehe bekowa ta lekcja używania forum, i mnie czegoś nauczyła.... thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jorda88 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie powinno byc żadnego problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...