koleszka Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam pytanie dla posiadaczy (ewentualnie obytych w temacie) karty Audigy 2 ZS. Coś gdzieś słyszalem że ciężko podłączyć zestawik głośników 5.1 do tej karty, trzeba kombinowac z przejściówkami... Nie za bardzo w to mogę uwierzyć ale dla upewnienia woleę zapytać znawców :lol: No więc odpowiedzcie jak będzie wyglądała sprawa podłączenia moich głośników 5.1 do Audigy 2 ZS. Czy to bajki na resorach czy trzeba kombinować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 To cos zle slyszales :D. Przeciez to glosnikow masz kable a na dodatek roznokolorowe i wystarczy tylko wpiac kolorami do Audigy :D Zadna filozofia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 To cos zle slyszales :D. Przeciez to glosnikow masz kable a na dodatek roznokolorowe i wystarczy tylko wpiac kolorami do Audigy :D Zadna filozofia. 1559010[/snapback] na zintegrowanej którą mam żadna filozofia, owszem z tą audigy jest podobnie - taksądzę, ale wolałem się upewnić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twisterr Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 yy to ja sie podlacze pod ten temat, mam wieze z 5 glosnikami bez subwoofera, da sie to podlaczyc do audigy 2 zs ? 3 satelity kazda osobny kabel i dwa glosniki duze bez wtyczek gole kable do wiezy ... moze ktos opisac dokladny sposob podlaczenia, bo widze ze wiele osob nie wie a problem u mnie polega na tym ze mam tylko wejscie na dwa chinche w wiezy lewy i prawy kanal, i nie wiem jak mozna by to do audigy podlaczyc a i czy mozna osobny subwoofer podlaczyc jezeli tak to pasywny czy aktywny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 yy to ja sie podlacze pod ten temat, mam wieze z 5 glosnikami bez subwoofera, da sie to podlaczyc do audigy 2 zs ? 3 satelity kazda osobny kabel i dwa glosniki duze bez wtyczek gole kable do wiezy ... moze ktos opisac dokladny sposob podlaczenia, bo widze ze wiele osob nie wie a problem u mnie polega na tym ze mam tylko wejscie na dwa chinche w wiezy lewy i prawy kanal, i nie wiem jak mozna by to do audigy podlaczyc a i czy mozna osobny subwoofer podlaczyc jezeli tak to pasywny czy aktywny ?? 1559042[/snapback] witam mam karte Audigy 2 ZS 7.1 mam do niej podłączowy zestaw głośików 5.1 z możliwojścią podłonczena 6.1. wszystko działa super. Ale zastanawia mnie jak do tej karty podłonczyć zestaw głośników 7,1 ale nie creative, lub dowolny zestaw 5.1 + np wzmacniacz na którego już nie ma miejsca po podłonczenu zestawu głośników 5.1. Ostatnio sprawdzałem jak wygląda podłonczenie zestawu 7.1 w THX console i tam zobaczyłem dziwny schemat w którym z jednego wejścia wychodzą 3 kable do podłonczeia głośników. czy ktoś może mi pomuć i podać jakieśch schematy jak podłonczyć kombinowany zestaw 7.1 głośników np zestaw 5.1 +wzmacniacz, albo czy np da się podłonczyć zestaw 5.1 + 2.1 prosze o pomoc wszystkich obeznanych w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Z tego co wiem to 5.1 do audigy2zs da sie podpiac bez problemu, jedyny problem jaki mozna miec to 5.1+2 tak by zrobic 7.1 a to z powodu 'potrojnego" jacka (karta zostala zrobiona tak jakby pod s750) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...