szmidziak Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 telefon juz drugi raz zalany. Pierwszy raz w wanie ( wtedy udało mi sie go naprawić). Drugi raz był ostatnio na plaży - tel został zalany sokiem. Bateria i karta od razu została wyjęta. Telefon rozkręciłem wyszyściłem denaturatem ( tak bardzo dokładnie). Wysuszyłem na słoncu tak ze dwa dni. i pojawił sie taki problem: Telefon po skręceniu działał ale tylko z 30 minut. Pozniej znowu rozkrecałem i popatrzyłem wszystko ok. Skreciłem i zonowu podziałał chwile. Wydaje mi sie że to wyswietlacz. Teraz sie nie włącza. Plamy byly pod spodem. Myśle ze ten lcd jest uszkodzony. Da sie jakoś go naprawić? Czy trzeba nowy kupić? Pomocy!! może ktoś miał podobny przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmidziak Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Nikt? Widze nie ma ekspertów żadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Wydaje mi się że scieżki są nadpalone od wyświetlacza także wymień sam wyświetlacz, kupisz tanio na allegro, w sklepie się nie opłaca. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...