[eM] Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Jak ustawic projekty lub BOINCa aby obliczal 2 projekty naraz. Jestem w SETI@Home i w ProteinPredictor i nie potrafie by obliczal zadania dla obydwuch projektow naraz. jak narazie SETI jest pauzowane na czas obliczania Protein pomimo tego ze Seti mam ustawione na 2/3 mocy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jak ustawic projekty lub BOINCa aby obliczal 2 projekty naraz. Jestem w SETI@Home i w ProteinPredictor i nie potrafie by obliczal zadania dla obydwuch projektow naraz. jak narazie SETI jest pauzowane na czas obliczania Protein pomimo tego ze Seti mam ustawione na 2/3 mocy :? 1559030[/snapback] i inaczej nie bedzie - po prostu sie nie da jesli liczysz wiecej projektow to sa one liczone "na zmiane" a nie rownoczesnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Cze!! Możesz sobie ustawic w ustawieniach co jaki czas ma sie przełączą pomiędzy projektami!! Narka!! Nie zauważyłem!! EDIT: Jeżeli chodxi o dwa projekty to ustawienia tak jak napisałem powinny pomóc!! A jeżeli nie: to wybrać projekt, który Cię bardziej "bawi":)) Pozdrawiam Kasek21 Edytowane 22 Lipca 2005 przez Kasek21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 odpalilem projekty na 3 kompach ktore mam i kazdy liczy co innego :D (tez wyjscie z sytuacji :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...