Master007 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam starego pada na wejscie"joistikowe" i chciałbym znaleźć jakis sposob przerobki go na usb. Moze ktos taki widział gdzies w necie?? bo ja nawet nie wiem pod czym tego szukac Troche słowo "joistikowego" jest nie zbyt po polskiemu ale nie ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 hmmmm a nietanie bedzie kupic nowego pada ??? moze cos takiego : http://sklep.ocm.pl/product5331,93,1,93.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 hmmmm a nietanie bedzie kupic nowego pada ??? moze cos takiego : 1560488[/snapback] fajne ale za drogie :] nie bede wydawał 72z za cos z czgo bede w sumie żadko korzystał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...