hajper Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam taki problem - kupiłem sobie z USA pamięci - 2x512MB Corsair (1GB dual kit) Value Select. No i wyszło, że jedna kostka generuje błędy. Na pamięci niby jest dożywotnia gwarancja producenta - wie ktoś, gdzie to można zrealizować w PL ? Wcześniej dystrybutorem była firma www.dimm.pl , ale strony już nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Możesz je sprzedac na allegro .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 No nie będę wkręcać ludzi przecież :) Skoro mają tą gwarancję to chcę je oddać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Mam taki problem - kupiłem sobie z USA pamięci - 2x512MB Corsair (1GB dual kit) Value Select. No i wyszło, że jedna kostka generuje błędy. Na pamięci niby jest dożywotnia gwarancja producenta - wie ktoś, gdzie to można zrealizować w PL ? Wcześniej dystrybutorem była firma www.dimm.pl , ale strony już nie ma... 1559152[/snapback] Odsylasz do producenbta. Szczegoly jak chcesz to jutro na gg 8882218612 - skasuj pierwsze trzy osemki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...