klawisz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Siema.Posiadam jedną kość pamięci kingston 512ddr/400 cl3 i mam zamiar dokupić sobie drugą pamięć też kingstona 512ddr/400 cl3,moja płyta to GA-8i915P-G(dual channel obsługiwany) i mam pytanie czy będą działały jako DUAL :huh: ??? bo czytam na różnych forach i są z tym problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Trudno powiedzieć - raz działa a raz nie - to zależy u mnie np.takie pamięci działają w dualu świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Ja tez mam dwie kosci po 512 Kingstona i nie chce dzialas w dualu.Nie mam pojecia czemu.Moze to wina tego ze jedna jest dwustronna a jedna jednostronna :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja tez mam dwie kosci po 512 Kingstona i nie chce dzialas w dualu.Nie mam pojecia czemu.Moze to wina tego ze jedna jest dwustronna a jedna jednostronna :unsure: 1564506[/snapback] Bardzo prawdopodobne <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...