Tyan Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Mam xp2000 na Asusie A7V8X i WC (blok od mate, 3,5l zbiornik i nagrzewnica od fiata 125 (chyba) z wiatrakiem 120mm na 5v) Do tej pory wg plyty mialem 44* Iddle, 47* max. Teraz z nowym biosem 1010 mam 29*idlle, 31-32 max. I teraz pytanie: komu wierzyc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 poprzedniemu biosowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 szkoda, a moglo byc tak pieknie :( A do ilu da sie zchlodzic 2000 na wodzie? btw. Czy komus sie udalo puscic go na 166x12,5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Berkut prawdę ci powie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Mi wlasnie wychodzi na to ze wogule nie mozna wierzyc plycie :-) Wlasnie jestem na etapie duchowych rozwarzan nad wprowadzeniem czujnika temperatury przy procku (taki ultra cieniutki, rozwierce coppershima to sie zmiesci). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Te czujniki to potrafia w zaleznosci od wersji biosu i płyty pokazywac rózne temperatury. Mialem wiele płyt i NIGDY temperatury się nie zgadzałyna tym samym i tak samo traktowanym procku.Teraz mam abita kd7 ktory ma pomiar bezposredni z diody termicznej w athloniei powiem ci jaka mam temperature (athlon 1870 MHz chłodzenie wodne). 57 *C w samym jądrze natomiast na czujniku pod podstawką jest 36*C zwykle rożnica temperatur utrzymuje się +- 20*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...