fenixthx Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Zna ktos jakis cool programik do ograniczania predkosci internetu innym z mojej ukochanej sieci?? modem motorolla jakastam router D-Link. tylko nie NetCut bo to odlacza innych mi chodzi tylko o ograniczenie. z gory thx Edytowane 21 Lipca 2005 przez fenixthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 ???? A niby gdzie ten program chcesz zainstalować? Jak u wszystkich to polecam netlimiter.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 mugłby mi ktoś powiedzieć krok po kroku jak ten netcut włączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixthx Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 wystarczy crack`a zainstalowac i wszystko bedzie dzialac dobrze :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 netlimiter najlepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLHELM Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 mam onet konekt satelita... chore łącze ale nie mam innej opcji... to działa na zasadzie wysyłania poprzez modem GPRS i odbioru przez karte DVB z satelity... w systemie działa onetowy proxy... o linuxie już zapomniałem bo nie ma możliwości skonfigurowana tego... no nazwijmy to netem... w kompie jest jeszcze LAN i tym userzy ciągną net... dziele to łącze na kilka kompów... i szukam jakiegoś dobrego softu do podziału łącza... próbowałem bandwidth controllera ale nie zdaje egzaminu... help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 a nie lepiej jakis maly serwer na linuksie postawic i podzielic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLHELM Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 to znaczy drugiego kompa?? jeden do obsługi satelity na windzie a drugi do podziału łącza?? jeśli tak to powiedz mi jakiego linuxa wybrać i jaki soft zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) a gdzie niby w netlimiterze jest ograniczenie łącza na drugą sieć ? ... bo mi zawsze tylko wykrywa drugą siec a nie mam mozliwosci jej ograniczyc... zgóry dzieki za odpowiedz.... mam wersje 1.30 Edytowane 23 Września 2005 przez Kikos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...