Igor Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Lancer skad masz taki dostep do prockow? Gdzies w Bialym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Lancer - berkut już wytłumaczył. A lakierem IMHO to nie jest dobry pomysł bo.... jak to usuniesz jak procek by padł i musiałbyś oddać na serwis? Jęczeliby pewnie strasznie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Wlasnie zastanawiam sie czy nie zrobic mod aprocka i nie dac mu napiecia okolic 1,8V ale boje sie by mi nie padl. Zrób tak jak ja. Jednym drucikiem (dosyć grubym, aluminiowym) mam połączene trzy piny co daje wyjsciowe 1.8v. Tak wlasnie planuje, ale zastanawiam sie tez nad zasmarowaniem lakierem elektroprzewodzacym (zlapie go potem rozpuszczalnik). Jak masz drucik zamocowany? Oplotles nogi? Zrob tak jak ja. Bardzo cienki drucik miedziany i osemeczka wokol nozek. Sprawdzone na 100%, tak mialem zrobionego 1.6A (po zdjeciu drucika nic nie widac) i teraz 1.8A. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Lancer - berkut już wytłumaczył. A lakierem IMHO to nie jest dobry pomysł bo.... jak to usuniesz jak procek by padł i musiałbyś oddać na serwis? Jęczeliby pewnie strasznie :mrgreen: Z tym nie ma problemu-testowalem to juz wiele razy na Antoniuszach, a zreszta u mnie w serwisie rowne chlopaki i by sie zalatwilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...