Skocz do zawartości
devouer

Scianki Boczne W Budzie :p

masz odkrecone scianki boczne w budzie?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. masz odkrecone scianki boczne w budzie?

• tak
      35
    • nie
      27

Rekomendowane odpowiedzi

W jakim celu został utworzony topic?

a co do tematu, mam ściągnięte(nie odkręcone, patent w budzie z Vobisa mojej) gdyż jak są założone to trochę ciepło w niej (z racji tego, że komp narazie w małym pokoju to w zimę dogrzewał go)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam non-stop odkrecone od dlugiego czasu i jakos zyje ;)

ps.

Odkrecone ze względu na małą obudowe i wśrodku robi się very hot, ale jak bedzie nowa obudowa to będą zamknięte, zawsze to mniej kurzu

po kiego grzyba wtracasz angielskie wyrazy do polskiego zdania ? ani to za ladnie nie wyglada, czyta sie tez nie lepiej. szpan jakis czy taka moda ? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko posciagane, taka bude odkupilem i bardzo mi sie podoba :lol:. Z temperaturkami jest roznie, ale i tak jest spoko. Kompjuter mi sie jakos slabo kurzy w srodku, ale to chyba dlatego, ze dosyc czesto sprzatam :D. Poza tym nie podam temperatur dokladnie, bo nie mam odpowiedniego termometru, a czujnik Abita podaje niedokladnie ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serwal & reszta ;) - 14 :lol:.

Kszonek - pietnastu jeszcze nie mam, dopiero w pazdzierniku ;]

Edit:

O! Nie jestem najmlodszy! :)

to wsadz do lodówki ~~

1563389[/snapback]

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=68830 Hie hie hie :lol:. Edytowane przez jvt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak mam założoną ściankę prawą (patrząc na wprost na kompa) to po ok 2 godzinach blacha w miejscu zasilacza i okolicy cała ciepła, a z drugiej strony fanie bucha ciepłem(idealne na chłodne, zimowe dni)

btw. ja rocznik 90 a tak mało wiem :/ no to dzisiaj czytamy całą noc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha... proponowal bym dodac opcje "Nie mam obudowy" do ankiety :D. Zdarzalo sie... :lol:

1563927[/snapback]

Tak popieram dodać opcję "Nie mam obudowy" :D aktualnie nie pamiętam gdzie moje ścianki się zapodziały zresztą nie pamiętam kiedy je miałem ostatnio założone :lol: Edytowane przez qura16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi