P@ker Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Dzien dobry ja sie wiaze z takim problemem ze przeszlem na monitor LCD LG flatron L1730B i mam taki problem ze jakies blizej niezydentyfikowane insekty zwane potocznie "PRZECINKAMI" przebily sie do mojego monitora, a konkretnie na matryce. I bez przerwy je widac zwlaszcza na jasnym tle. To dziadostwo chyba umarlo i nie zyje. I ja teraz nie wiem czy mozna sie tego jakos pozbyc? I czy mozna jakos zabezpieczyc monitor zeby tego wiecej nie nawlazilo? Aha i czy to po[ciach!]* ciach!ostw* sie rozlozy? Wogole czy ma ktos taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 z opisu wnioskuje ze wlazł miedzy matrycę a podświetlenie - sproboj potrzasc monitorem - moze wypadnie, a jak nie, to śrubokret w dłoń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 hehe, fajna sprawa :D gorzej jak na gwarancji to go raczej nie rozbierzesz ;) no chyba ze sie nie boisz :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) z tego co wiem to wszystkie firmy w ramach gwarancji naprawiaja taka 'usterke' :] taki topik jest tez tutaj Edytowane 23 Lipca 2005 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...