kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 gdzie mozna kupic zwykle grille :?: nie chodzi mi o zadne laserowo cete itd tylko o zwykle druciaki btw mam na musli jakis sklep internetowy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Skoro masz na myśli sklep internetowy to po co pytasz na forum .... chyba nie jest tak trudno samemu poszukać w seci .... ech to lenistwo nie :P :P .... dostep do netu nie zwalnie od myślenie :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: http://www.discotech.waw.pl/ 8) albo tu http://www.4max.com.pl/index1024.htm :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 szukalem po tych wszystkich sklepach z tymi gratami do modedowania i wszedzie sa tylko te "laserowo ciet" ktore kosztuje po 50-60zyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 http://www.pccooler.com.pl/03cennik/index.html na samym dole w ofercie jest cos takiego jak osłony metalowe - jak sie domyslam to chodzi o zwykłe druciane grile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 kaka-nie wiem skad jestes, ale jezeli z wawy, to wiem, gdzie b. tanio qpic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 thx o to wlasnie mi chodzilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 kaka-nie wiem skad jestes, ale jezeli z wawy, to wiem, gdzie b. tanio qpic jestem z torunia ale juz nie trzeba bo kolega ZOh1w2 mi pomogl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 kaka-nie wiem skad jestes, ale jezeli z wawy, to wiem, gdzie b. tanio qpicTo moze bys tak powiedzial :) Do wawy mam blisko (45 minut pospiechem) i szesto tam wpadam po sprzet i takie tam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja mieszkam w W-wie i jestem zadowolony z zakupów w Pccooler.com.pl Mam do nich z 15 minut drogi. I co do grili kupiłem 3 i teraz obudowa czeka na cięcie. Kosztują jeden ok. 2.5zł więc niedrogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Ja mieszkam w W-wie i jestem zadowolony z zakupów w Pccooler.com.pl Mam do nich z 15 minut drogi. I co do grili kupiłem 3 i teraz obudowa czeka na cięcie. Kosztują jeden ok. 2.5zł więc niedrogo. Wlasnie.. co do ciecia obudowy, nie zna ktos firm/miejsce (w Warszawie) gdzie robia takie rzeczy porzadnie? Wiadomo dobry, sprzet tnacy, ladnie wycieta dziura, bez ostrych krawedzi itp. ??? Szkoda mi bardzo obudowy jakby cos sie spierdzielilo.. boje sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> wyzynarki z wiertarka.. bo takiej drugiej obudowy juz niegdzie nie kupie raczej, szkoda mi bajerkow i to bardzo.. wiec ta operacj musi byc jednorazowa oraz precyzyjnie wykonana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Nic takiego nie wpadło mi w oczy niestety. Jak ktoś wie to też byłbym wdzięczny za pomoc. W razie czego to trzeba założyc tarczę do cięcia metalu (najlepiej małą) na szlifierkę kątową. Tak bedę ciął swoją obudowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wlasnie.. co do ciecia obudowy, nie zna ktos firm/miejsce (w Warszawie) gdzie robia takie rzeczy porzadnie? Wiadomo dobry, sprzet tnacy, ladnie wycieta dziura, bez ostrych krawedzi itp. ??? ... skoro tak bardzo sie boisz o obudowe to najlepiej wyciac samemu - kupujesz koronki do wycinania okraglych otworow w blasze, zakladasz na wiertarke i wycinasz idealne kolo - o ile pamietam to w Castoramie czy Praktikerze sa o roznej srednicy - niestety dowiedzialem sie o nich juz po tym jak wycielem otwory w swojej obudowie :( PS pamietaj jak bedziesz kupowal zeby brac te do metalu a nie np do drewna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 ja ostatnio sobie choidzlem po gieldzie w krakowie ci z krk wiedza gdzie na gieldzie jest stoisko zwane SMIECI/Graty i koles co sprzedawal jakies smieci dal mi grilla za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Hymm.. wogole nie wiem jaka ta dziure ciac, albo 80x80.. albo 120x120 :) Chyba zdecyduja sie na ta wieksza, wloze duzego wentyla o niskiej predkosci obrotowej, przez co bedzie dobrze chlodzil i bedzie cicho pracowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Hymm.. wogole nie wiem jaka ta dziure ciac, albo 80x80.. albo 120x120 :) Chyba zdecyduja sie na ta wieksza, wloze duzego wentyla o niskiej predkosci obrotowej, przez co bedzie dobrze chlodzil i bedzie cicho pracowal :) ale mozesz miec proble ze sposobem opisanym przeze mnie - bo o ile pamiec mnie nie myli to koronka do metalu o najwiekszej srednicy to cos kolo 90mm wiec 120 odpadaja :( ale jak napisalem juz nie pamietam dokladnie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_TP Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wlasnie.. co do ciecia obudowy, nie zna ktos firm/miejsce (w Warszawie) gdzie robia takie rzeczy porzadnie? Wiadomo dobry, sprzet tnacy, ladnie wycieta dziura, bez ostrych krawedzi itp. ??? ... skoro tak bardzo sie boisz o obudowe to najlepiej wyciac samemu - kupujesz koronki do wycinania okraglych otworow w blasze, zakladasz na wiertarke i wycinasz idealne kolo - o ile pamietam to w Castoramie czy Praktikerze sa o roznej srednicy - niestety dowiedzialem sie o nich juz po tym jak wycielem otwory w swojej obudowie :( PS pamietaj jak bedziesz kupowal zeby brac te do metalu a nie np do drewna :lol: Moze i racja ze lepiej samemu... przynajmniej sie przyloze a nie zrobie na odpierdziel, choc jeszcze poszukam, jak zadnego takiego zakladu co by to mogli wykonac nie znajde, wytne sam. A co do obudowy, to sie naprawde boje, jest bardzo bardzo dobra.. prawie cala bezsrobek, otwierane boki poprzez specjalny zatrzask, karty PCI tez zamykane jednym uchwytem, ze tez srobek nie trzeba.. calosc robiera sie w kilka minut na czesci, do tego to big tower.. hymm.. dokladnie jest to taka Vobis'owska obudowa, kiedys dawno temu mieli takie i udalo mi sie to cudo zdobyc praktycznie za frajer, bo sie koles nie znal :))) Do tego ma sliczny wloski design.. bodajze Coolani czy jakos tak sie to pisze projektowal ta obudowe :) Sliczna i cudowna.. ale zapomnieli o dodatkowym wentylu z tylu (tzn. sa bo widzialem je na zdjeciach, ale widocznie zdobylem model bez niego :/ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Myslałem, że nie ma takich otworków to metalu. Wiem, że są do drewna. Nie wiem może Benek jak one się sprawują w praktyce? (i gdzie na 100% są tzn. mowisz, że Castorama + Praktiker to pewne?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Myslałem, że nie ma takich otworków to metalu. Wiem, że są do drewna. Nie wiem może Benek jak one się sprawują w praktyce? (i gdzie na 100% są tzn. mowisz, że Castorama + Praktiker to pewne?)sa na 100% - w ktoryms z wymienionych powinny byc - nie pamietam w ktorym bo wtedy oblecialem jeszcze OBI, LeroyMerlin i kilka innych wiec duzo rzeczy mi sie pomieszalo i nie pamietam co w ktorym sklepie :oops: jak sie sparawuja to nie wiem ale o ile kojaze to lepiej ciac obudowe z zewnatrz zeby ewentualne zadry zrobily sie do srodka, wtedy jak je wyrownasz pilnikiem to nic nie bedzie widac teoretycznie mozna by wykozystac takie koronki do wycinania w plytkach do glazury - tylko nie pameitam czy one sa dostatecznie twarde, ale ktos na tym forum pisal ze wycinal - TU chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...