Ganisz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Muszę się rozstać na kilka dni z moja p4p800 se a w zamien wkładam p4p8x. Jak wiadomo nie ma ona standardowej obsługi fsb 800 tylko po przez overclocking. Mam P4 3,2 HT prescott i chcę wiedzieć czy po włożeniu go na płytę będzie wystarczyło podkręcić magistralę na 200 i wszystko będzie działać jak powinno. Na stonach asusa czytałem że taka operacja jet możliwa tylko na pamięciach ddr 400 a ja takie właśnie mam. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Dziwna ta płyta :| O ile dobrze pamiętam był tylko jeden procesor z HT nie na magistrali 200 Generalnie powinno chyba działać... W najgorszym przypadku zjedziesz z FSB tak żeby było stabilnie w tedy już musi działać, a to że ci od Asusa tak mówią to wcale nie musi być prawdą !! Edit A zresztą nie wiem !! Edytowane 21 Lipca 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...