spinex Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Witam, Obecnie mam Celerona chyba 850 (nie pamietam dokladnie jakiego), obecnie chodzi bez problemow oczywiscie najmniejszych na 1133... na p6vapa+ ECS. Plyta nie obsluguje mi ata133 ani ata 100 - wiec to chyba troszke spowalnia, a juz od dluzszego czasu mysle o jakiejs nowej plycie. Jakies menu w biosie by sie przydalo tez :) Na oku mam na razie tylko Asusa Tusl-2c, a przez jakis czas mnie nie bylo w temacie plyt glownych, wiec nie wiem co podobnego do tego asusa jeszcze brac pod uwage (producenci i modele). Za pomoc z gory dzieki. Pozdro. --- maly edit: aha - widze, ze ata133 to chyba sie nie da wyciagnac... czy brac sie w ogole za taka plyte jak sono? Edytowane 21 Lipca 2005 przez spinex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 jest jeszcze jedna opcja: kontroler ata133 pod pci. działa to ładnie (mam na asusue p2b) i obsługuje to raid - ale nie pamietam które opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 A może Abit BX-133 RAID na BX ale po krótkiej zabawie da się Tulipanki odpalić z tego co wiem. Do tego dochodzi RAID i kontroler ATA 100 co razem daje 4 kanały a wiec 8 użadzeń do podpięcia. Jedyna wada to czasem wysiadające kondziory ale wystarczy raz zmienić na jakięs pożadniejsze i już ładnie wszystko biega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 a nie lepiej zaiwestować w nowy sprzęt :? wyjdzie niewiele drożej, a będzie DUŻO szybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Kilka komputerów... AMD + Intel = war & piece in one hell's yard Moje stare SLI Sorki za offtop, ale to zdjęcie SLI pochodzi ze strony http://www.tcmagazine.info/articles.php?ac...showarticle=121 , więc jakbyś mógł to nie wciskaj innym kitu "czego to ja nie mam", OK? Tacy nie są lubiani. spinex, sorry że w Twoim temacie, ale właśnie to zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Niestety coraz czesciej ludzie wstawiaja sobie do sig'a to czego nie maja, lewe compare w 3dm... no, ale jak ktos lubi sam siebie oszukiwac to ja mu nie bronie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 ST6(Abit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Kilka komputerów... AMD + Intel = war & piece in one hell's yard Moje stare SLI Sorki za offtop, ale to zdjęcie SLI pochodzi ze strony 1567978[/snapback] ale wstyd..... sig zniknal, nawet tego posta juz nie ma... heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...