hary Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Bhe, toś sie obudził, tą aukcje to już pare godzin temu widziałem, CeHa-6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Myslalem ze ktos bedzie chcial.. skad wiesz ze CH-6?!? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Człowiek się interesuje, to wie :D Pare kostek w łapkach miałem już... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 wreszcie jakies porzadne zdjecie tych 512 na bh-5 Napisano Dzisiaj, 17:02 oplaca sie dokladac na winbondy?? jak sadzice, jesli preferuje lekkie oc? kto na to odpowie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 To twoje zdjecie to nie jest zdjecie tych astakow na bh-5 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Te czarne Astaki, sa na kościach TCCD. Tu masz BH5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) na siriusie jest blad?? jest napisane bh-5 wedlug was TO jest bh-5?? jesli tak to biore!!:) Edytowane 19 Września 2005 przez kubolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) na siriusie jest blad?? 1658391[/snapback] Ale żeś wyskoczył już ten temat się ciągnie ile czasu, tak te astaki na sirus są na BH-5 B) Ale oczywiście nie te CL 2,5, tylko te CL 2 za 600 kilka złotych... na sirus jest złe zdjęcie bo jest czarne a one są niebieski Edytowane 19 Września 2005 przez piecykpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 aa czyli te te za 470 sa "zwykle" a te za 615 bh-5. a te tccd chyba za 900:) czyli oplaca sie wydac 615 do lekkiego oc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kup se twinmosy speed premium na bh-5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Dla tych, którzy mają Freezera 64 i DFI NF4. Sposób na chłodzenie pamięci: Postawić wentylator 120mm na Freezerku, i oprzeć o górna kostkę pamięci. U mnie tak pracuję Crystal 120mm. Niestety nie mam w tej chwili możliwości zrobienia zdjęcia tego ustrojstwa. Co do chłodzenia mosfetu, używam wentylatorka 80mm, opartego o napęd CD i poprzeczkę w obudowie Chiefteca. Pasuje idealnie. Warunkiem koniecznym do zastosowania takiego chłodzenia jak podałem jest bezpiecznie ustawiona obudowa, nie narażona na wstrząsy?przesunięcia/kopnięcia/etc. 1657548[/snapback] Jak będziesz miał cyfrówke to zrób zdjęcie tego wynalazku i daj na forum. Ja narazie stabilnie mam 250MHZ przy 3,6V :lol: Edytowane 20 Września 2005 przez _python_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Te czarne Astaki, sa na kościach TCCD. Tu masz BH5. 1658351[/snapback] @dem A poco masz na zółtych slotach astaki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Podobno w żółtych slotach lepiej chodzą, ale próbowałem i chodził gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) a ja zuwazylem pewna prawidlowosc w moich kosciach!! chodza stabilnie jak wartosc taktowania pamieci jest calkowita np. tak http://img237.imageshack.us/img237/7593/234s7pe.jpg (goldmem czysty) :D Zaznaczam ze u mnie najlepszy bios to ten zmodowany od Merlina! wniosek nasuwa sie zeby szukac takich ustawien mnoznika razy FSB zeby pamieci mialy calkowita wartosc( moze byc po przecinku ale tez to musi byc np. 234.8 a nie 234.3333) nie mam zdjecia ale poszly mi 232( 8*290 div166 ) na ostrych alphach 2-2-2-5-7-12 Sprawdzcie sobie ten bios i takie ustawienia i dajcie znac!!!! B) update! juz zrobilem http://img334.imageshack.us/img334/1554/2322ti.jpg Edytowane 20 Września 2005 przez dr@bollo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Kup se twinmosy speed premium na bh-5. 1658675[/snapback] sa lepsze do lekkiego oc? gdzie je znajde? co chodzi mi o to zeby byly dopracowane do pracy w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 @dem A poco masz na zółtych slotach astaki?? 1658980[/snapback] Rzeczywiście są w żółtych :) Próbowałem różnych ustawien, widać jak pozyczyłem cyfraka, to akurat były w zółtych. Teraz są w pomarańczowych, ale moim wypadku chodzą identycznie w żółtych jak i w pomarańczowych slotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n0 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 moze mi ktos polecic inne "dobre" pamieci mniej wiecej w tej samej cenie (600-700zl) w siriusie olewaja mnie calkiem i czekam 4tydzien na reklamacje :mur: chialbym sie zorientowac co mozna kupic bo to czy dostane wkoncu sprawne moze graniczyc z cudem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioz Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Czy ktokolwiek z Was testuje pamiec PCMarkiem04. Wystarczy zalaczyc sam test "Write 8MB" w petli np. 10 razy. U mnie nawet na ustawieniach defaultowych restartuje kompa. Probowalem juz wszystkiego: podnoszenie napiecia, zmiana biosow, zmiana parametrow w biosie - oczywiscie w innych programach wszystko jest ok - PRIME 2004 - 10h test, GM - 9h test - komputer stabilny jak skala podczas normalnej pracy czy giercowania nic sie nie zawiesza i nie restartuje. TYLKO TEN PC MARK!!!. Zachecam do sprawdzenia jak to ma sie u Was. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@bollo Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Czy ktokolwiek z Was testuje pamiec PCMarkiem04. Wystarczy zalaczyc sam test "Write 8MB" w petli np. 10 razy. U mnie nawet na ustawieniach defaultowych restartuje kompa. Probowalem juz wszystkiego: podnoszenie napiecia, zmiana biosow, zmiana parametrow w biosie - oczywiscie w innych programach wszystko jest ok - PRIME 2004 - 10h test, GM - 9h test - komputer stabilny jak skala podczas normalnej pracy czy giercowania nic sie nie zawiesza i nie restartuje. TYLKO TEN PC MARK!!!. Zachecam do sprawdzenia jak to ma sie u Was. Pzdr. 1669113[/snapback] u mnie jest to samo! nie wiem dlaczego :mur: ! ale nie przejmuje sie tym zbytnio bo wszystko chodzi ladnie( zadnych zwiech i bluscreenow)! daj sobie spokoj z tym pcmarkiem!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Czy ktokolwiek z Was testuje pamiec PCMarkiem04. Wystarczy zalaczyc sam test "Write 8MB" w petli np. 10 razy. U mnie nawet na ustawieniach defaultowych restartuje kompa. Probowalem juz wszystkiego: podnoszenie napiecia, zmiana biosow, zmiana parametrow w biosie - oczywiscie w innych programach wszystko jest ok - PRIME 2004 - 10h test, GM - 9h test - komputer stabilny jak skala podczas normalnej pracy czy giercowania nic sie nie zawiesza i nie restartuje. TYLKO TEN PC MARK!!!. Zachecam do sprawdzenia jak to ma sie u Was. Pzdr. 1669113[/snapback] Jesli Prime95 i SuperPI przeszlo bezblednie, to olej PCMark... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Czy ktokolwiek z Was testuje pamiec PCMarkiem04. Wystarczy zalaczyc sam test "Write 8MB" w petli np. 10 razy. U mnie nawet na ustawieniach defaultowych restartuje kompa. Probowalem juz wszystkiego: podnoszenie napiecia, zmiana biosow, zmiana parametrow w biosie - oczywiscie w innych programach wszystko jest ok - PRIME 2004 - 10h test, GM - 9h test - komputer stabilny jak skala podczas normalnej pracy czy giercowania nic sie nie zawiesza i nie restartuje. TYLKO TEN PC MARK!!!. Zachecam do sprawdzenia jak to ma sie u Was. Pzdr. 1669113[/snapback] Ty, weź sprawdź na standardach ze zwiekszonymi napieciami, jesli dalej resy bedą to znaczy żs coś z progsem nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 w związku z tym ze cięzko teraz dostać speed premium na bh5 alternatywą pozostaję te astaki i geile ultraX - jak myślicie które lepsze bo cena podobna? a nic lepszego chyba w tym przedziale cenowym sie nie dostanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk_110 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a na jakim napieciu max chodza te astaki bh-5 ? bo na siriusie o tym nie napisali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ja dawałem max 3,8v +0,3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 i jakie osiągi miałeś na tych astakach dem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 w związku z tym ze cięzko teraz dostać speed premium na bh5 alternatywą pozostaję te astaki i geile ultraX - jak myślicie które lepsze bo cena podobna? a nic lepszego chyba w tym przedziale cenowym sie nie dostanie... 1681353[/snapback] Sa jeszcze te: http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?TowarI...eId=70&PageId=0 Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 i nie ma jeszcze tych $$$ geil<=>astak, astak<=>geil...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 i nie ma jeszcze tych $$$ geil<=>astak, astak<=>geil...? 1682112[/snapback] Zagadaj do PITera on chciał sprzedac Astaki BH-5, robiły mu spokojnie 245MHZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 i jakie osiągi miałeś na tych astakach dem? 1681739[/snapback] 3,6, lub 3,7v, dokładnie juz nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Zagadaj do PITera on chciał sprzedac Astaki BH-5, robiły mu spokojnie 245MHZ 1682383[/snapback] Juz dawno sprzedane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...